Модерен апартамент с гледка към морето, Примостен

Primošten, Хърватия – ID 14254
170,000 €
Площ 48 m2
вид 2+kk
етаж 3/3
Море 250 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

В атрактивна нова сграда с шест жилищни единици предлагаме за продажба просторен апартамент с една спалня, разположен на втория и последния етаж на сградата. Този елегантен апартамент с площ 48,60 m² предлага отворено пространство, в което има кухня, дневна и трапезария. Има също така уютна спалня, модерна баня и просторен балкон, който е идеалното място да се насладите на закуска с кафе сутрин или да се отпуснете вечер, докато наблюдавате вълшебните залези.

Апартамент S6 се намира в тих район, който предоставя прекрасна гледка към Примостен и околността. В близост до апартамента ще намерите всички необходими удобства, включително първокласни ресторанти и красиви плажове, които са известни като популярна туристическа дестинация.

Всеки апартамент се предлага с едно паркомясто, което осигурява удобно паркиране.

Апартаментът се намира само на 250 метра от морето и на около 800 метра от центъра на града. Благодарение на близостта на летище Сплит (39 км), този апартамент е лесно достъпен за пътуване. Този имот е идеален избор за любителите на спокойствието, историята и средиземноморския начин на живот.

Примостен, живописен град с богата история, се намира между другите красиви градове Шибеник и Трогир. Градът е известен с необикновената си красота, средиземноморския си чар, живописния пейзаж и тесните каменни улички на стария град, който е разположен на полуостров. Един от най-важните символи на Примостен е хълмът Гай със статуята на Дева Мария от Лорето, покровителката на града. Гледката към околността е спираща дъха, а тук се провеждат различни културни събития.

Ако проявявате интерес към този имот, не се колебайте да се свържете с нас. С удоволствие ще ви помогнем да изберете идеалния дом или инвестиция, които да отговарят на вашите представи. Предлагаме и възможност за търсене на имоти според вашите специфични изисквания, за да можем да ви предоставим пълно обслужване в областта на недвижимите имоти в тази невероятна част на Хърватия.

Етаж
3
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
48 m2
използваема площ
47 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00