Модерен обзаведен апартамент с плувен басейн на атрактивно място, близо до плажа в Медулин

Medulin, Medulin, Хърватия – ID 14462
390,000 €
Площ 142 m2
вид 3+kk
етаж 1/2
Море 400 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба луксозно обзаведен апартамент, разположен на партерния етаж на модерна сграда от 5 апартамента, намираща се на изключително атрактивно място в близост до плажа и всички удобства. Този просторен апартамент с площ XX m² включва дневна с кухня и трапезария, две спални, баня и коридор. От трапезарията има директен достъп до терасата с излаз към частния открит плувен басейн с площ 24 m². В непосредствена близост до басейна има соларен душ и лятна кухня с барбекю, която е идеална за релаксация и хранене на открито.

Апартаментът е оборудван с модерни и функционални мебели, качествени PVC прозорци и врати, керамични плочки и паркет. Отличното разпределение и висококачествените материали правят този апартамент идеален както за постоянно семейно живеене, така и за отдаване под наем на туристи.

Този имот предлага не само спокойно и комфортно живеене, но и висок потенциал за краткосрочно отдаване под наем на туристи поради атрактивното си местоположение. Близостта му до плажа, училището, детската градина, супермаркетите и автогарата увеличава стойността му като инвестиция или постоянен дом. Собственият басейн, модерните удобства и близостта до всички обекти правят този апартамент изключително предложение на пазара.

Медулин е един от водещите туристически центрове на Истрия и един от 20-те най-известни курорти на Адриатическо море. Първоначално малко рибарско селище, благодарение на изключителното си местоположение и мекия средиземноморски климат, то се развива динамично. Медулин привлича туристите със спокойната си атмосфера и красива природа, но предлага и богати възможности за активна почивка с отлични спортни и развлекателни дейности. Мястото е идеално за водни спортове като ветроходство, уиндсърфинг или гмуркане, но също така и за други дейности благодарение на добре изградената спортна инфраструктура.

Хърватия е една от най-търсените дестинации за покупка на луксозни имоти на брега на морето поради красивия си крайбрежен пейзаж, стабилната икономическа среда и благоприятния климат. Области като Истрия са сред най-популярните дестинации, където туристите и инвеститорите оценяват природната красота, културното наследство и развитата инфраструктура. Инвестирането в имоти в Хърватия представлява сигурна и печеливша възможност с висок потенциал за растеж на стойността.

С Mojenemovitostumore предлагаме цялостно и професионално обслужване при покупка на имот в Хърватия. Специализирани сме в луксозни апартаменти и имоти на брега на морето, които отговарят на най-високите стандарти. Ще ви помогнем не само с избора на идеалния имот, но и с правните и техническите аспекти на сделката, за да осигурим гладък процес на покупка.

Ако търсите луксозен имот на брега на морето, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се радваме да ви помогнем да намерите идеалния дом или възможност за инвестиция в Хърватия

Етаж
1
брой етажи
2
вид
3+kk
Площ
142 m2
използваема площ
99 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да
Магазин
1 km
Лекар
310 m
Кафене
1 km
Ресторант
360 m
Бар
270 m
Детска градина
930 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00