Нови 2 стаи с изглед към морето в чисто нов курорт Panorama View, на топ цени, Хургада

Hurghada , Египет – ID 14782
95,000 €
Площ 77 m2
вид 2+kk
етаж 2/3
Море 1 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този невероятен апартамент с площ 77 m2 се намира на 2-рия етаж в Panorama View, Sahl Hasheesh.

Уютният апартамент разполага с добре разположена спалня, модерна баня, кухня с отворен план, дневна зона, трапезария и просторен балкон, който осигурява живописна гледка към улицата със страничен изглед към морето, като същевременно безпроблемно свързва спалнята с дневната зона.

Апартаментът ще бъде доставен до декември 2024 г. и ще бъде предаден в напълно завършен вид. Ще се радваме да помогнем с мебели и обзавеждане на много разумна цена ( приблизително 4000 евро). Ако се интересувате, ще организираме изцяло и отдаването под наем само за нашите клиенти.

Panorama View Sahl Hasheesh е перфектната дестинация за тези, които търсят максимален лукс, релаксация, комфорт, уединение и спокойствие.

За Panorama View Sahl Hasheesh:

- Панорама Вю е щателно планиран жилищен проект, разположен на огромна площ от 37 000 кв. м. Той се състои от 7000 кв. м внимателно проектирани сгради, а останалите 30 000 кв. м са посветени на пищни зелени площи, красиво оформени градини и приканващи плувни басейни.

Panorama View предлага разнообразна гама от размери на единици, проектирани да отговарят на индивидуалните нужди, като собствениците се наслаждават на хипнотизиращия басейн и спиращата дъха гледка към морето, която предлагат повечето единици.

Жилищният комплекс Panorama View е удобно разположен на пешеходно разстояние от плажа. Всички единици трябва да бъдат предадени в напълно завършен вид до края на 2024 г., като се използват най-висококачествени довършителни материали.

Панорама Вю предлага на своите собственици пълен набор от удобства, за да им осигури луксозен и комфортен начин на живот.

Луксозни удобства и съоръжения в Panorama Sahl Hasheesh:

- Три просторни плувни басейна

- Аквапарк

- Достъп до плажа

- 24-часова охрана

- Обслужване на домове

- Управление на имоти и отдаване под наем

- Гимнастически салон

- Отличен СПА център и сауна

- 24/7 охрана

- Камери за наблюдение

Разстояние от плажа около 1 км

Инвестиция:

Когато се обмисля инвестиция в имот, местоположението е ключов фактор, който влияе на потенциалната възвръщаемост. Сахал Хашиш представлява привлекателна възможност за инвестиция в имот на пазара в Хургада. Неговият морски курорт предлага идилична обстановка с 12 км златисти пясъчни плажове, заобиколени от величествените планини на Червено море. Районът е известен с изключителните си коралови рифове, чисти води и бързо развиваща се общност с разнообразни развлекателни дейности. Освен това жителите имат неограничен достъп до красивите плажове на място.

Понастоящем в Сахл Хашиш се наблюдава нарастване на търсенето на недвижими имоти. Очаква се този повишен интерес да окаже положително въздействие върху оценките на имотите през следващите години. Освен това притежаването на имот за ваканционни цели може да означава значителни икономии в сравнение с престоя в хотел и отдаването под наем за почивка. Освен това имотът може да се използва като доходоносен актив, като се отдава под наем с висока доходност през останалата част от годината, което го прави обещаващ инвестиционен вариант.

Местоположение:

Сахал Хашиш е залив с дължина 12 км, известен с отличните си рифове и чиста вода. Това е бързо развиваща се общност с динамични и вълнуващи дейности за всеки. Независимо дали търсите тишина и спокойствие, или сте търсач на силни усещания, Sahl Hasheesh има по нещо за всеки.

Заливът Sahl Hasheesh се намира само на 20 минути от Хургада, на 40 минути от Ел Гуна, на 10 минути от Senzo Mall и Senzo Club, на 25 минути от международното летище Хургада и туристическия борд в Хургада.

Етаж
2
брой етажи
3
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
77 m2
използваема площ
60 m2
балкон
Да
Басейн
4 басейна
паркинг
Да
Рецепция
Рецепция
ресторант
ресторант
Охрана
Охрана
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00