Продава се къща с пет апартамента и прекрасна гледка към морето в Паг

Pag, Pag, Хърватия – ID 14543
375,000 €
Площ 420 m2
вид други
Море 250 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба къща с обща нетна площ от 246,86 m², разположена в живописния град Паг на едноименния остров. Тази къща е идеална за тези, които търсят инвестиционен имот, съчетаващ комфорт, елегантност и най-вече красива гледка към Адриатическо море и заобикалящата го природна красота.

Къщата е разположена само на 250 метра от брега, което предоставя уникална възможност за отдих край морето.

Къщата е разположена върху парцел с площ 326 кв. м и всеки апартамент има отделен вход, което гарантира максимално уединение. Къщата е напълно оборудвана и готова за незабавно отдаване под наем или ползване. Инфраструктурата е завършена, включително вода, електричество и канализация.

Къщата е напълно категоризирана, което означава, че новият собственик ще получи вече изграден бизнес в областта на туризма. Настоящият собственик отдава апартаменти под наем повече от 11 години, а къщата има окончателно решение за статута на имота. Освен това има възможност за разширяване на къщата с още 140 кв. м нетна площ, което може да увеличи приходите от наем до 40 000 евро на сезон. Благодарение на местоположението и удобствата си къщата е готова да генерира стабилен доход както през сезона, така и през зимните месеци.

Разпределение на къщата:

Приземен етаж:

Апартамент 4: 42,36 m² - студио със санитарен възел и тераса.

Апартамент 5: 82,26 m² - студио с възможност за преустройство, тераса

Складово помещение: 2 m²

1-ви етаж:

Апартамент 2: 39,15 m² - 1 спалня, дневна с кухня, тераси

Апартамент 3: 38,64 m² - 1 спалня, дневна с кухня, тераса

2-ри етаж:

Апартамент 1: 44,45 m² - 2 спални, дневна с кухня, тераси

Къщата е напълно оборудвана и предлага общ капацитет за 22 души. Наемните цени варират между 75 и 100 евро на вечер в зависимост от размера на апартамента.

Паг е красив град, известен с историческата си архитектура, красотата на пейзажа и чистите си плажове. Той е популярна туристическа дестинация, която предлага на посетителите си не само почивка, но и богато културно преживяване. Благодарение на удобното си местоположение Паг лесно влиза в списъка на най-добрите места за инвестиране в имот на брега на морето.

Хърватия е привлекателна дестинация за инвестиции в недвижими имоти поради стабилната си туристическа индустрия и красивата си брегова линия. Хърватия предлага уникални възможности за тези, които търсят не само отдих край морето, но и стабилни доходи от туристически наеми. Паг, със своите плажове и пристанище, е идеален избор за тези, които търсят луксозен имот на брега на морето с отличен потенциал за растеж.

Благодарение на богатия ни опит в областта на недвижимите имоти в Хърватия, ние предлагаме цялостно обслужване при покупка на имот на брега на морето. Нашата оферта включва апартаменти, вили и къщи в различни ценови категории и локации. Въз основа на вашите изисквания ние ще ви помогнем да намерите подходящия имот за вашите нужди.

Ако проявявате интерес към тази къща или търсите друг имот, не се колебайте да се свържете с нас.

брой етажи
3
вид
други
изглед към морето
Да
Площ
420 m2
площ на парцела
326 m2
използваема площ
179 m2
Тераса
Да
балкон
Да
застроена площ
100 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
1 km
Лекар
1 km
Кафене
490 m
Ресторант
230 m
Бар
480 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00