Реновиран апартамент на партерния етаж с тераса и градина в Медулин

Medulin, Medulin, Хърватия – ID 14538
115,000 €
Площ 40 m2
вид 2+kk
етаж 1/2
Море 600 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба уютен апартамент от 40 m², разположен на приземния етаж на добре поддържана къща на атрактивно място в Медулин, Истрия.

Апартаментът е наскоро ремонтиран и е готов за незабавно нанасяне.

Апартаментът се състои от входно антре, просторна спалня, баня и дневна, свързана с кухня и трапезария. От трапезарията има директен достъп до покритата с плочки тераса и прилежащата градина, което ви позволява да се насладите на релаксация на чист въздух. В банята е инсталирана бърза отоплителна система за осигуряване на комфорт през студените месеци. Апартаментът е оборудван и с електрически повдигачи на щори, което допринася за комфорта.

Този апартамент е идеален избор за ваканционно живеене на морето или като инвестиция за отдаване под наем на туристи. С разположението си на партерния етаж и достъпа до градината, той предлага максимален комфорт и възможност за релаксация в откритото пространство. Близостта му до плажа и средиземноморската среда го прави чудесен избор за любителите на морето и спортните дейности, включително ветроходство, гмуркане и уиндсърфинг. Апартаментът е чудесна възможност за тези, които търсят тих и комфортен живот в близост до морето.

Медулин е един от най-известните и търсени курорти в Истрия, който предлага не само красиви плажове и чисто море, но и богата история и природни красоти. Благодарение на местоположението си и мекия средиземноморски климат, Медулин е популярна дестинация за туристи и жители през цялата година. Той предлага и широка гама от възможности за спорт и други развлекателни дейности. Медулин е известен с динамичното си развитие и уникалната си атмосфера, която привлича туристи и инвеститори от цял свят.

Хърватия е популярна дестинация не само за отдих, но и за инвестиции в недвижими имоти. Полуостров Истрия е една от най-красивите части на Хърватия поради богатата си история, култура и природна красота. Инвестирането в недвижими имоти в Хърватия осигурява стабилна стойност и отлична възвръщаемост благодарение на нарастващото търсене на туристически обекти и жилищни имоти на брега на морето.

Нашата агенция е специализирана в продажбата на имоти на брега на морето в Хърватия. Предоставяме професионални услуги - от избора на имот до правната помощ по време на покупката. С дългогодишния си опит можем да ви помогнем да намерите идеалния имот, който отговаря на вашите изисквания, независимо дали търсите летен апартамент, инвестиция или постоянен дом.

Свържете се с нас за повече информация или за да разгледате този чудесен апартамент в Медулин

Етаж
1
брой етажи
2
вид
2+kk
Площ
40 m2
използваема площ
39 m2
Тераса
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00