Самостоятелна къща за продажба на остров Вир - идеална за отдих и живеене

Vir, Хърватия – ID 14558
205,000 €
Площ 150 m2
вид 4+kk
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба самостоятелна къща в отлично състояние на остров Вир в района на Задар.

Тази двуетажна къща с използваема площ от 92 m² се намира в тиха част на селото и предлага всичко необходимо за комфортно живеене или почивка.

Къщата се състои от четири стаи, модерна кухня, която е свързана с всекидневната, и открита тераса с градина с площ 50 m², която е идеална за релакс и барбекю. Морето е само на 300 метра, което прави къщата идеален имот за любителите на морския живот.

На приземния етаж ще намерите просторна дневна с кухненски бокс и достъп до терасата. На горния етаж има три спални, едната от които е оборудвана с балкон с изглед към морето. Къщата е реновирана през 2015 г., така че е готова за незабавно ползване. Къщата включва и гараж, паркомясто и мазе за съхранение на сезонни вещи. Пътят е асфалтиран и са налични всички комунални услуги.

Закупуването на имот на остров Вир носи редица предимства. Вир е известен с красивата си природа, кристално чистото море и дългите плажове, които са идеални за плуване, слънчеви бани или водни спортове. Къщата се намира само на 300 метра от морето, което позволява лесен достъп до плажовете, където можете да се отпуснете и да се насладите на морския живот. Освен това, с развитата инфраструктура и близостта до град Задар, островът предлага спокойна среда и отлична достъпност до всички услуги.

Вир, който е част от областта Задар, е една от най-популярните туристически дестинации в Хърватия. Местните плажове с кристално чисто море и средиземноморски климат привличат хиляди туристи всяка година. Градът е подходящ както за постоянно обитаване, така и за отдих. Близостта до Задар осигурява лесен достъп до културни и исторически паметници, търговски центрове и ресторанти, където можете да опитате местни специалитети. Вир е добре свързан с други части на Хърватия благодарение на близостта си до магистралата и летище Задар.

Хърватия е идеална дестинация за инвестиции в недвижими имоти поради красивата си природа, богатата си история и стабилния си пазар на недвижими имоти. Страната предлага широка гама от дейности, включително водни спортове, пешеходен туризъм и колоездене. Райони като Задар, Вир и околните острови са популярни както сред туристите, така и сред тези, които търсят втори дом на брега на морето. Инвестицията в имот в Хърватия ще ви донесе дългосрочна възвръщаемост, независимо дали за собствен отдих или за отдаване под наем на туристи.

Нашата агенция за недвижими имоти ще ви осигури цялостно обслужване при закупуване на имот в Хърватия. Ние сме специализирани в имоти на брега на морето и разполагаме с богат избор от апартаменти, вили и къщи. С нашите експертни консултанти ще ви помогнем да намерите имот, който ще отговори на всичките ви очаквания. Осигуряваме правно обслужване, прехвърляне на собствеността и всички необходими услуги, за да направим целия процес на покупка гладък и безпроблемен.

Търсите имот в Хърватия? Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да намерите мечтания дом или възможност за инвестиция.

брой етажи
2
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
150 m2
площ на парцела
100 m2
използваема площ
92 m2
Тераса
Да
балкон
Да
застроена площ
50 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
390 m
Лекар
3 km
Кафене
20 m
Ресторант
140 m
Бар
200 m
Детска градина
3 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00