Студио за продажба в Малешница, Загреб

Zahřeb Malešnica, Хърватия – ID 14560
120,000 €
Площ 34 m2
вид студио
етаж 1/4
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба очарователно студио с площ 34,20 кв.м, разположено на партерния етаж на нова четириетажна сграда в атрактивния квартал Малешница в Загреб.

Жилището е проектирано в модерен полувкопан стил, който осигурява ефективно използване на пространството.

Апартаментът се състои от коридор, складово помещение, дневна с отворен план с кухненски бокс и трапезария и модерна баня. Над основното пространство е разположена отворена галерия, до която се стига по стълбище и която служи за спалня. Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван и не изисква допълнителни инвестиции, което го прави идеален за купувачи, които търсят имот, годен за незабавно обитаване.

Местоположението предлага отличен достъп до всички магазини и услуги. В непосредствена близост се намират гимназия "Лучиан Вранянин" и други училища, магазини, ресторанти и медицински услуги. Благодарение на отличната локация имате лесен достъп до обществения транспорт и центъра на града, което ви осигурява комфортен живот в динамична част на Загреб.

Загреб, столицата на Хърватия, е модерен и динамичен град с богата история, култура и забележителности. Средиземноморският климат и широката гама от културни, образователни и социални дейности превръщат Загреб в идеално място както за постоянно живеене, така и за инвестиция в имот.

Нашата агенция за недвижими имоти предоставя цялостно обслужване при закупуване на недвижими имоти - от правни консултации до управление на сделките. Ние ще ви помогнем да намерите най-добрия имот, който отговаря на вашите нужди, и ще осигурим безпроблемна и сигурна покупка. Предлагаме широка гама от имоти на различни места в цяла Хърватия.

Свържете се с нас за повече информация и за организиране на оглед на този уютен апартамент в Загреб.

Етаж
1
брой етажи
4
вид
студио
Площ
34 m2
използваема площ
33 m2
паркинг
Да
Магазин
50 m
Лекар
100 m
Кафене
20 m
Ресторант
160 m
Бар
230 m
Детска градина
120 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00