Уединена вила с басейн и изглед към острова, Рогозница

Rogoznica, Хърватия – ID 14569
925,000 €
Площ 200 m2
вид 5+kk
Море 1 500 m
Състояние Готово
Сезон Лятна сезон

Предлагаме за продажба луксозна вила на уникално място в Рогозница, която осигурява максимално уединение и невероятна гледка към околните острови.

Тази модерна вила, построена през 2022 г., се простира върху парцел от 444 m² и предоставя жилищна площ от 196 m².

В допълнение към самата вила има съседен парцел от 3073 m², който предоставя възможност за допълнителна инвестиция или разширяване на личния живот.

Вилата разполага с четири просторни спални и четири елегантни бани. Отворената концепция на дневната, трапезарията и кухнята позволява директен достъп до терасата с плувен басейн и външно барбекю, създавайки идеалното място за отдих и семейни събирания. В имота има басейн с площ 35 m², просторна градинска площ от 281 m² и три паркоместа.

Техническото оборудване включва подово отопление, климатик, отопляем басейн, електрическа порта, система за видеонаблюдение и алармена система, всички с енергиен сертификат клас А+.

Къщата е напълно обзаведена с модерни мебели и оборудване, включително качествени матраци Serta® и бани с душ кабини.

Тази вила предлага уникална комбинация от лукс, спокойствие и близост до природата. Отличното местоположение, само на няколко минути от Рогозница, е идеално за тези, които търсят отдих и същевременно имат достъп до всички съвременни удобства. Близостта до морето и гледката към островите превръщат този имот в идеално място за постоянно живеене или ваканционно жилище.

Рогозница е живописен крайбрежен град в сърцето на Далмация, който може да се похвали с красиви плажове, чисто море и спокойна околност. Той е популярна дестинация за любителите на ветроходството, водните спортове и семейните почивки. Благодарение на спокойствието и природната си красота Рогозница е идеално място за тези, които искат да избягат от шума на големия град, но същевременно искат да са близо до исторически паметници, възможности за пазаруване и културни събития в близките градове.

Нашата агенция за недвижими имоти е специализирана в продажбата на луксозни имоти на морето и предоставя пълно правно и техническо обслужване. С удоволствие ще ви помогнем не само при избора на идеалния имот, но и при целия процес на прехвърляне на собствеността. Ако търсите инвестиция на атрактивно място с висок потенциал, не се колебайте да се свържете с нас.

брой етажи
2
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
200 m2
площ на парцела
444 m2
използваема площ
196 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
110 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00