Вила с плувен басейн и сауна в голяма градина, близо до Новиград

Novigrad, Хърватия – ID 14544
750,000 €
Площ 300 m2
вид 5+kk
Море 6 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба просторна къща с обща използваема площ от 274 m², която е разположена върху парцел от 1200 m². Тази модерна къща се състои от приземен и първи етаж и е оборудвана с всички удобства за приятен и комфортен живот. На приземния етаж ще откриете модерна кухня с трапезария, хол, спалня със самостоятелна баня, сауна, сервизно помещение, тоалетна за гости и покрита тераса с площ 55 m². Първият етаж предлага три спални, всяка със собствена баня. Две от спалните ползват обща просторна тераса (30 m²), а третата спалня има собствена тераса (16 m²).

Къщата е оборудвана с термопомпа за отопление и охлаждане, вентилни конвектори и подово отопление във всички бани, което осигурява максимален комфорт през цялата година.

Градината е грижливо озеленена със средиземноморски растения и предлага редица релаксиращи функции, включително отопляем плувен басейн с площ 54 m², чадър и голяма покрита тераса с маса за хранене и барбекю, идеална за сядане на открито. Тревната площ е оборудвана с автоматична напоителна система, а в имота има достатъчно място за три паркоместа.

Имотът се намира в тих район, заобиколен от природа, но в близост до цялата необходима инфраструктура, включително магазини, ресторанти и плажове. Отличната топлоизолация на къщата гарантира ниски разходи за енергия, а просторната градина с басейн и кът за отдих на открито прави този имот идеален както за семеен живот, така и за ваканционно ползване.

Новиград е една от перлите на Истрия, популярна дестинация за туристи и гастрономи. Известен е с типичните си тесни улички, исторически църкви и градски стени. В околностите се намират аквапаркът Истраландия, който е идеален за семейства, и орнитологичният резерват Антенал-Мирна, където можете да се любувате на природните красоти и да наблюдавате птици. Новиград е и чудесна отправна точка за колоездачни обиколки, проучване на винени маршрути и дегустация на зехтин.

Хърватия е все по-популярна дестинация за инвестиции в недвижими имоти благодарение на красивата си крайбрежна ивица и богатата си културна история. Полуостров Истрия, където се намира Новиград, е привлекателен район за тези, които търсят луксозен живот или възможности за инвестиции в близост до морето.

Нашата агенция ще ви осигури цялостно обслужване при избора и покупката на имот в Хърватия. Ние сме специализирани в имоти на брега на морето и предлагаме широка гама от апартаменти, вили и къщи в най-желаните места. Ще ви помогнем да намерите идеалния дом или възможност за инвестиция точно по ваш вкус.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на оглед на този изключителен имот.

брой етажи
2
вид
5+kk
Площ
300 m2
площ на парцела
1200 m2
използваема площ
274 m2
Тераса
Да
Лоджия
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
130 m2
паркинг
Да
Магазин
1 km
Лекар
2 km
Кафене
1 km
Ресторант
520 m
Бар
380 m
Детска градина
1 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00