3 спални, самостоятелна къща с отопляем басейн и спираща дъха гледка Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 12888
159,995 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
Море 12 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте очарованието на тази самостоятелна вила, предлагаща комфортен живот в популярния комплекс Camposol Golf. Тази вила разполага с 2 спални и модернизирана баня, модернизирана кухня и е напълно обзаведена с бяла техника. Собственият отопляем басейн с размери 6х3 кв. м и южната задна тераса осигуряват идеалното място за релакс и слънчеви бани. Предната тераса е с изглед към басейна, а покривната тераса предлага панорамна гледка към околността и планините. Вилата е оборудвана с климатик, таванни вентилатори и камина на дърва, което осигурява комфорт през цялата година.

Има също така паркинг на открито, алармена система и просторен бетонен цокъл. Градината е с ниска степен на поддръжка и осигурява впечатляващи гледки към околната природа. Имотът е разположен в тиха част на Кампосол, която е заобиколена от широка долина и планински вериги.

Жилищният район на Кампосол предлага два търговски центъра с богат избор от супермаркети, магазини, ветеринарни лекари, оптики, фризьори, зъболекари, банки, пощи, барове и ресторанти с разнообразна кухня, включително индийска, китайска, испанска, английска, италианска и българска. В града има също така здравен център, аптека и читалище. Има и голф игрище с 18 дупки и клуб, където се провеждат социални събития и се слуша музика на живо.

Кампосол е идеално разположен само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и пристанището на Пуерто де Мазарон. Международното летище Мурсия (Корвера) е на 30 минути път с кола, а летище Аликанте е на около 1 час път с кола. Елате и открийте комфортен живот в тази живописна част на испанската провинция.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
60 m2
площ на парцела
400 m2
използваема площ
60 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00