Атрактивен апартамент с южно изложение и гледка към морето и планината в Исла Плана, Мурсия, Испания

Isla Plana, Испания – ID 14706
159,995 €
Площ 55 m2
вид 3+kk
етаж 1/1
Море 290 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този красив апартамент с 2 спални и 1 баня с ниска поддръжка се намира в желаното крайбрежно местоположение на курорта Mojon Hills, само на минути от плажа Isla Plana и залива Mazarrón.

Имотът е идеален избор за тези, които търсят комфорт, релакс и прекрасна гледка към морето и планината в спокойна обстановка.

Апартаментът е напълно оборудван и готов за незабавно нанасяне, включително обособено подземно паркомясто и достъп до басейна в затворения комплекс.

Този апартамент с южно изложение предлага панорамна гледка към морето и планината благодарение на своите две просторни тераси. Основната тераса от 45 м² е достъпна директно от всекидневната и спалнята и осигурява достатъчно уединение за релакс. Терасата е оборудвана с прибираща се тента, външен душ и осигурява идеално място за сядане на открито с изглед към залива Mazarrón. Благодарение на южната ориентация, можете да се насладите на слънце тук през целия ден.

Входът на апартамента води през просторната задна тераса, от която се открива прекрасна гледка към околните планини и природа. Блиндирана врата ви отвежда в отворената всекидневна, свързана с трапезарията. Оттам френски врати водят директно към основната тераса с гледка към морето, което придава на пространството лекота и ефирност.

Кухнята е модерно обзаведена и оборудвана с достатъчно място за съхранение и уреди, включително котлони, фурна, хладилник и съдомиялна. Кухнята е свързана с терасата чрез стъклена врата, позволяваща лесен достъп за хранене на открито.

И двете спални са оборудвани с вградени гардероби и климатик. Главната спалня има собствен достъп до терасата с изглед към морето, което я прави идеалното място за сутрешно кафе, докато гледате изгрева. Банята е модерно обзаведена и оборудвана с душ кът със стъклен параван.

Този апартамент предлага пълен комфорт, отговарящ на всички изисквания за качествен живот в морски район. Включени са също разпределено подземен паркинг, двоен стъклопакет и централна климатична система, която осигурява приятни температури през цялата година.

Исла Плана е живописно крайбрежно селище, разположено между историческия град Картахена и туристическия атрактивен залив Масарон. Районът е известен със своите естествени плажове и заливи, които предлагат кристално чиста вода и спокойна среда за плуване, гмуркане и водни спортове. Исла Плана също е търсена заради своите термални бани „Марана“, които са място от културно значение.

Mazarrón може да се похвали с повече от 35 километра брегова ивица с красиви плажове, много от които са наградени със Син флаг за тяхната чистота и качество на обслужване. Най-известните плажове включват Playa de Bahía, Playa de Bolnuevo, Playa del Castellar, Playa Nares и Playa de Rihuete, които са сертифицирани от престижната марка за качество Q за туристически дестинации.

Mojon Hills Resort се намира само на минути от плажа Isla Plana и предлага лесен достъп до други плажове в района на залива Mazarrón. Летище Корвера (Мурсия) е на около 40 минути с кола, а до международното летище Аликанте може да се стигне за около 90 минути. Това стратегическо местоположение осигурява бързи връзки с големите градове в региона, както и лесен достъп до възможности за пазаруване и развлечения.

В близкия район ще намерите много ресторанти, барове и кафенета, където можете да се насладите на пресни морски дарове и традиционни испански ястия. Isla Plana и Mazarrón са страхотни дестинации за любителите на храната, които ще оценят широката гама от храни и приятелската атмосфера на местните заведения.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на недвижими имоти на атрактивни морски места в Испания. Ние предлагаме цялостна подкрепа при закупуване на имот, включително правни и административни съвети, за да гарантираме плавен процес. Благодарение на дългогодишния ни опит на испанския пазар, ние ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който отговаря на вашите изисквания и очаквания.

Свържете се с нас, за да организираме личен оглед на този уникален апартамент с гледка към морето в ексклузивния курорт Mojon Hills. Очакваме с нетърпение да ви помогнем да реализирате мечтата си да притежавате собствен дом на брега на морето!

Етаж
1
брой етажи
1
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
55 m2
използваема площ
52 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00