Къща с 2 спални и просторен парцел в жилищния район на Кампосол, Мазарон, Мурсия, Испания

Camposol, Испания – ID 14694
174,995 €
Площ 86 m2
вид 3+kk
Море 13 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Ако търсите идеален имот на брега на морето в Испания, ще намерите още актуални оферти за имоти на нашия уебсайт Mojenemovitostumore.

Предлагаме за продажба самостоятелна къща с 2 спални и 2 бани, разположена в популярния жилищен район Camposol Golf Development.

Този имот е чудесна възможност за инвестиция за тези, които търсят втори дом или ваканционна къща в тих район в близост до средиземноморското крайбрежие.

Тази уникална вила предлага градина с южно изложение и възможност за изграждане на частен басейн, просторно подпокривно пространство, което може да бъде приспособено според нуждите на бъдещия собственик, и частна покривна тераса (солариум), откъдето се открива впечатляваща гледка към околните планини. Интериорните характеристики включват камина с дървени трупи, напълно оборудвана кухня с електроуреди и пълно обзавеждане, включително мебели, което позволява незабавно нанасяне без допълнителни инвестиции.

Имотът включва и частно паркомясто с асфалтирана алея и градина с ниска степен на поддръжка.

Имотът е оборудван и с барбекю и мрежи против насекоми, което ви позволява да се наслаждавате на откритото пространство удобно и безопасно през цялата година.

Жилищният район Кампосол е разположен в красива долина, заобиколена от планински вериги и красива открита природа. Мястото предлага всички удобства, за да осигури комфортен живот.

Тук ще откриете два търговски центъра с широка гама от магазини, супермаркети, аптеки, здравен център, поща и банка.

За занимания през свободното време има голф игрище с 18 дупки и клуб, в който се провеждат социални събития и се слуша музика на живо.

В района има и богат избор от ресторанти, които да задоволят и най-взискателните гастрономи. Можете да избирате между индийска, китайска, испанска, италианска и дори българска кухня. Всичко е на една ръка разстояние, което ви позволява да се насладите напълно на спокойния начин на живот в южната част на Испания.

Кампосол е стратегически разположен само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове на Пуерто де Мазарон и само на 30 минути от летище Корвера (Мурсия). Благодарение на близостта на магистралата е възможно бързо и лесно да се достигне до големи градове като Мурсия или Аликанте, което осигурява отлични транспортни връзки за ежедневни пътувания и международни връзки.

Испания е не само популярна туристическа дестинация, но и популярен район за инвестиции в имоти. Топлият климат, дългите пясъчни плажове и високото качество на живот са идеални условия за дългосрочен престой и почивка. Нашата компания Mojenemovitostumore.cz предлага цялостно обслужване при търсене и покупка на имот в Испания, включително правни и административни консултации. Благодарение на нашия опит и индивидуалния подход към изискванията на нашите клиенти, ние ще осигурим гладко протичане на процеса от избора на имот до неговото придобиване.

Не се колебайте да се свържете с нас и ние ще намерим подходящия за вас имот в популярни места в Испания, независимо дали търсите къща, вила или апартамент.

Възползвайте се от нашите експертни съвети и се сдобийте с мечтания дом на брега на морето на страхотна цена!

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
86 m2
площ на парцела
600 m2
използваема площ
82 m2
Тераса
Да
балкон
Да
застроена площ
86 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00