Красива къща с тераса на покрива и гледка към планината в Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 12887
174,995 €
Площ 86 m2
вид 3+kk
Море 15 000 m
Състояние Готово

Представяме ви красива къща с градина с югозападно изложение, която предлага идеалното място за вашия нов дом или лятно убежище. Къщата разполага с 2 просторни спални и 2 бани, идеални за комфортен живот.

Застроената площ на къщата е 86 m², което осигурява уютно и практично пространство за живеене.

Къщата разполага със солариум на покрива със спираща дъха гледка към околните планини, откъдето можете да се наслаждавате на залезите. За по-хладните вечери има стилна печка на дърва, която създава уютна атмосфера. На терасата на покрива или пред къщата има идеално място за барбекю, където можете да се насладите на места за сядане и забавления на открито.

В градината има място за изграждане на частен плувен басейн, който предоставя още повече възможности за релаксация.

Парцелът с площ 600 m² осигурява достатъчно уединение и място за градина и евентуален басейн. Има и удобен паркинг извън пътя.

Голяма подземна сграда осигурява много място за съхранение или възможност за допълнително използване.

Имотът се намира в тих район в много популярния жилищен голф комплекс Кампосол. Кампосол е разположен в естествена широка долина и е заобиколен от различни планински вериги и красива открита природа.

В Кампосол има два търговски центъра, като и в двата има редица супермаркети, магазини, ветеринарни лекари, оптики, фризьорски салони, зъболекари, банки, поща, барове и ресторанти, включително с индийска, китайска, испанска, английска, италианска и българска кухня. Има също така здравен център, аптека, читалище и, разбира се, голф игрище с 18 дупки и клуб, където се провеждат много социални събития, музика на живо и др.

Кампосол е лесно достъпен, само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и пристанището Пуерто де Мазарон, на 30 минути от летище Корвера (Мурсия) и на 1 час от летище Аликанте.

Тази къща е перфектната комбинация от комфорт и спокойствие с целия испански чар. Не се колебайте да дойдете и да видите своя мечтан дом!

Ние предлагаме професионално и безпроблемно обслужване при покупката на този имот. Нашата компания ще ви помогне във всяка стъпка - от огледа до уреждането на всички необходими формалности. Благодарение на дългогодишния ни опит на пазара на недвижими имоти в Испания ви гарантираме сигурна и безпроблемна сделка. Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на личен оглед. Тази уникална къща скоро може да бъде ваша!

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
86 m2
площ на парцела
600 m2
използваема площ
86 m2
Тераса
Да
застроена площ
86 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00