Просторен апартамент с отлична гледка към морето на самия плаж на Лос Локос, Торевиеха.

Torrevieja, Испания – ID 14399
219,000 €
Площ 109 m2
вид 4+1
етаж 4/6
Море 20 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Ексклузивен апартамент за продажба на първа линия на плажа Los Locos, Торевиеха!

Представяме ви просторен апартамент от 109 кв.м, разположен в затворена урбанизация, точно на плажа на Лос Локос и Курва де Палангре. Този апартамент с площ 4+1 е идеален за любителите на спокойствието и впечатляващите гледки към морето. Апартаментът се състои от 3 спални, просторна дневна и отделна кухня. От всекидневната има достъп до терасата с южно изложение, където можете да се наслаждавате на слънцето и великолепната гледка към плажа.

Апартаментът е оригинално обзаведен, в много добро състояние. Кухнята е отделна, оборудвана и свързана с галерията. Имотът разполага с паркомясто в подземния гараж. Има асансьор, който осигурява удобен достъп.

Местоположението е идеално не само за целогодишно живеене, но и като възможност за инвестиция. В непосредствена близост ще намерите всички необходими услуги като магазини, ресторанти, кафенета и медицински заведения.

Изключително местоположение в Торевиеха

Апартаментът се намира на едно от най-добрите места в Торевиеха, в непосредствена близост до плажовете Лос Локос и Курва де Палангре, което гарантира не само впечатляваща гледка към морето, но и лесен достъп до плажовете и крайбрежните алеи. Наблизо се намират всички удобства, включително магазини, ресторанти, кафенета и медицински услуги. Торевиеха е популярен курорт заради слънчевото време, приятния климат и богатия културен живот. Той предлага отлични условия за целогодишен живот и летен отдих.

Инвестиране в имоти в Испания

Инвестирането в имоти в Испания е чудесен избор не само заради стабилната правна среда, но и заради нарастващия интерес към туристически дестинации като Торевиеха. Имотите в този район имат голям потенциал за отдаване под наем, особено поради близостта им до плажа и всички услуги. Испания предлага приятен климат през цялата година, който привлича както туристите, така и жителите, което превръща инвестицията в апартаменти край морето в дългосрочна инвестиция, осигуряваща висока възвръщаемост.

Ако търсите дом с морска гледка или чудесна инвестиция, този апартамент е за вас!

Свържете се с нас за повече информация и за организиране на оглед!

Етаж
4
брой етажи
6
вид
4+1
изглед към морето
Да
Площ
109 m2
използваема площ
100 m2
балкон
Да
гараж
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00