4 спални, Елегантна вила с басейн и спираща дъха гледка в жилищна зона Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 12889
199,900 €
Площ 86 m2
вид 3+kk
Море 12 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте очарованието на тази самостоятелна вила, предлагаща комфортен живот на парцел от 600 кв.м в популярния комплекс Camposol Golf. Имотът разполага с 3 спални и 2 бани, просторна алея и градина със зрели растения и селекция от плодни дръвчета. Външният кът за отдих под перголата е идеален за релаксация, а парцелът с южно изложение предлага много слънце. Има частен плувен басейн с размери 8x4 m² и покривна тераса с три складови помещения. Решетките на прозорците и мрежите против комари осигуряват безопасност и комфорт.

Имотът е напълно обзаведен и оборудван с бяла техника, климатик, таванни вентилатори, централно отопление и камина на дърва. Терасата около къщата и градинските площи с чакъл осигуряват достатъчно пространство за дейности на открито, а поддръжката е минимална. Гледките към басейна и планините допринасят за привлекателността на този дом.

Кампосол (земя на слънцето) е разположен в естествена, широка долина, заобиколена от планински вериги и открита природа. Жилищният район предлага два търговски центъра с различни супермаркети, магазини, ветеринарни лекари, оптики, фризьорски салони, зъболекари, банка, поща, барове и ресторанти с разнообразна кухня, включително индийска, китайска, испанска, английска, италианска и българска. В града има също така здравен център, аптека и читалище. Има и голф игрище с 18 дупки и клуб, където се провеждат социални събития и се слуша музика на живо.

Кампосол е идеално разположен само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и пристанището на Пуерто де Мазарон. Международното летище Мурсия (Корвера) е на 30 минути път с кола, а летище Аликанте е на около 1 час път с кола. Елате и открийте комфортен живот в тази живописна част на испанската провинция.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
86 m2
площ на парцела
600 m2
използваема площ
86 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
86 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00