Модерен апартамент за продажба на отлично място - Торевиеха, Плая дел Кура, Испания

Torrevieja, Испания – ID 14720
199,500 €
Площ 94 m2
вид 4+kk
етаж 3/5
Море 50 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Представяме ви този просторен и светъл апартамент за продажба, разположен на престижния адрес Calle La Sal, в популярния район Playa del Cura в Торевиеха. Този уютен апартамент е чудесен избор както за постоянно живеене, така и за инвестиционна възможност на испанското крайбрежие.

Имотът предлага 94 кв. м жилищна площ, разпределена в 3 спални, 2 бани, модерна кухня в американски стил и просторна тераса с югоизточно изложение, осигуряваща естествена дневна светлина през целия ден.

Апартаментът е в отлично състояние, а разпределението му включва вградени гардероби, които осигуряват достатъчно място за съхранение. Интериорът е допълнен с качествени материали като алуминиева дограма и керамични плочки.

Офертата включва също така гаражно място и практично складово помещение. Благодарение на местоположението си само на 50 метра от морето, можете да се наслаждавате на красивите плажове и крайбрежната алея на една ръка разстояние.

Торевиеха е динамичен морски град, който предлага всички удобства и съоръжения за комфортен живот. В близост до апартамента ще откриете широка гама от магазини, супермаркети, ресторанти, кафенета и барове, които гарантират комфортен начин на живот. Градът е добре свързан и с обществения транспорт, което улеснява придвижването из града и до близките населени места. Наблизо има също така медицински заведения, училища и спортни съоръжения.

Притежаването на имот на брега на морето в Торевиеха носи редица предимства. В допълнение към приятния средиземноморски климат, който предлага повече от 300 слънчеви дни годишно, районът е известен с красивите си плажове, отличени със Син флаг за чистота и качество на водата. Инвестицията в имот на това място предоставя потенциал не само за лично ползване, но и за дългосрочно отдаване под наем, което го прави идеален вариант за оскъпяване на средствата.

Плая дел Кура е един от най-популярните райони на Торевиеха поради централното си местоположение и достъпността до всички услуги. Това местоположение е идеално за тези, които търсят тих дом на брега на морето, но искат да са в непосредствена близост до по-оживения градски живот. Плажът Плая дел Кура е известен със своя фин пясък и чисти води, което го прави привлекателен както за жителите, така и за туристите.

Транспортните връзки в този район са отлични - Торевиеха е само на 45 минути път с кола от международното летище в Аликанте, което позволява лесен достъп до полети до цяла Европа. Близостта до магистралата прави лесно достъпни и градове като Мурсия, Картахена и други интересни места в региона.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на имоти в атрактивни крайбрежни места в Испания. Предоставяме цялостно обслужване, включително правни консултации, помощ при финансиране и административна подкрепа, за да осигурим безпроблемен процес на покупка на имот. С нашите познания за местния пазар и индивидуален подход можем да ви помогнем да намерите идеалния дом, който да отговаря на всички ваши нужди и изисквания.

Ако проявявате интерес към този имот, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Предлагаме ви възможност да потърсите и други имоти според вашите изисквания и предпочитания. Свържете се с нас още днес и ние ще намерим за вас идеалния апартамент, вила или къща на най-добрите места по крайбрежието на Испания!

Етаж
3
брой етажи
5
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
94 m2
използваема площ
81 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00