Просторна вила с 5 спални, басейн и гледка към планината в сърцето на Мурсия

Totana, Испания – ID 12884
295,000 €
Площ 118 m2
вид 5+kk
Море 30 000 m
Състояние Готово

Предлагаме за продажба самостоятелна вила в красивата местност Тотана, Мурсия, Испания. Тази вила с южно изложение и гледка към планината предлага идеалната комбинация от комфорт и лукс.

Вилата разполага с четири просторни спални и три модерни бани, осигуряващи достатъчно пространство за комфортен живот. Имотът включва частен плувен басейн с размери 7x3 m², където можете да се насладите на освежаващо плуване в горещите летни дни.

Интериорът на вилата е напълно обзаведен и оборудван със съвременни технологии, включително предварително инсталирани климатик и централно отопление на газ. Стъклената зимна градина е идеална за релаксация, а зоната за барбекю с беседка и подвижна тента е идеалното място за срещи на открито със семейството и приятелите.

Вилата предлага и паркинг извън пътя с електрическа плъзгаща се врата, осигуряващ сигурно място за вашите автомобили. Парцелът с площ 500 m² е заобиколен от градина, която осигурява уединение и спокойствие.

Мястото Тотана се намира в регион Мурсия, известен с приятния си средиземноморски климат, където слънцето грее през по-голямата част от годината. Районът е заобиколен от живописни планини и богата история, която е отразена в местната архитектура и традиции. Тотана е идеално място за тези, които търсят спокойна и автентична испанска среда, но същевременно ценят лесния достъп до съвременни удобства.

В околностите на Тотана има много места за разглеждане и посещение. Независимо дали обичате пешеходния туризъм или колоезденето, Тотана е регион, в който скритите съкровища чакат да бъдат открити и посетени.

Наблизо ще намерите всички необходими удобства, включително магазини, ресторанти, здравни центрове и училища. Любителите на голфа ще оценят наличието на голф игрища в района. Наблизо се намира и пристанищният град Мазарон с неговите красиви плажове, който предоставя допълнителни възможности за отдих и развлечения.

До летище Мурсия може да се стигне за 30 минути, а до летище Аликанте - за 1 час и 10 минути.

Тази вила е готова за незабавно нанасяне и предлага уникална възможност за инвестиция в имот на атрактивно място. Моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация и за организиране на оглед.

брой етажи
2
вид
5+kk
Площ
118 m2
площ на парцела
500 m2
използваема площ
118 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
118 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00