Страхотен напълно обзаведен апартамент в близост до плажа в Пуерто де Мазарон, Мурсия, Испания

Puerto de Mazarrón, Испания – ID 14701
79,000 €
Площ 40 m2
вид 3+kk
етаж 1/4
Море 100 m
Състояние Готово
Сезон цял година

На нашия уебсайт ще намерите повече от 200 други имота в този регион.

Този напълно обзаведен апартамент на партерния етаж се намира в популярния крайбрежен град Пуерто де Мазарон в регион Мурсия, Испания.

Апартаментът е част от жилищен комплекс от затворен тип с голям паркинг и общи външни душове. Той предлага комфортен живот с 2 спални и 1 баня, а голямото му предимство е близостта до плажа и всички удобства като магазини, ресторанти, аптеки и кафенета.

Апартаментът е идеален както за семейна почивка, така и за постоянно живеене.

С пълни удобства и обзаведена кухня, свързана с всекидневната, той е готов за нанасяне веднага, което го прави привлекателен вариант дори за тези, които търсят ваканционен имот под наем с потенциал за приходи.

Пуерто де Мазарон е един от най-популярните курорти на Коста Калида. Градът е известен със своите пясъчни плажове, отличени със Син флаг, които са идеални за семейна почивка, релаксация или водни спортове. Пуерто де Мазарон предлага широка гама от магазини, ресторанти, кафенета и други услуги, които се намират в близост до апартамента, което го прави идеален избор за всекидневно живеене или за инвестиция във ваканционен имот.

Районът е популярен и сред гмуркачите благодарение на кристално чистото море и богатия подводен свят. Около града има и много природни резервати и туристически маршрути, които привличат любителите на природата.

Пуерто де Мазарон е лесно достъпен от по-големи градове като Мурсия и Картахена и е само на час път с кола от летище Мурсия-Корвера. Добрата транспортна инфраструктура в района означава, че можете лесно да достигнете до други части на Испания, което прави това място отлична база за пътуване из страната.

Испания предлага приятен климат през цялата година, зашеметяващи плажове и ниски разходи за живот, което прави тази страна популярна дестинация за чуждестранни инвеститори и емигранти.

Инвестирането в имот на брега на морето носи не само възможност за собствен дом на красиво място, но и възможност за допълнителни приходи от наем и интересна възвръщаемост. Имотите в морските курорти като Пуерто де Мазарон имат трайна стойност поради голямото търсене на туристически престои. Притежаването на собствен апартамент на такова място означава, че можете да се наслаждавате на почивката си, когато пожелаете, и същевременно да печелите пари през периодите, когато не го използвате сами.

Mojenemovitostumore.cz е вашият специалист за продажба на имоти по морето. С нашия опит и професионален подход ние ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който ще отговори на вашите очаквания. Ние предлагаме широка гама от имоти - от апартаменти до луксозни вили, и с удоволствие ще ви окажем пълно съдействие по време на целия процес на покупка.

Не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да намерите точно това, което търсите!

Етаж
1
брой етажи
4
вид
3+kk
Площ
40 m2
използваема площ
37 m2
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00