Терасовидна къща с планински изглед в Кампосол, Мазарон, Испания

Camposol, Испания – ID 14699
76,000 €
Площ 110 m2
вид 3+kk
Море 15 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

На нашия уебсайт ще намерите повече от 200 други имота в този регион.

Предлагаме ви терасовидна къща с 2 спални и 1 баня, която е напълно оборудвана и готова за незабавно нанасяне.

Този красив имот се намира в тихия район Кампосол в Мазарон, Мурсия, Испания. къщата разполага със самостоятелна покривна тераса с прекрасна гледка към планината и е ориентирана на югозапад, което гарантира голямо слънцегреене през по-голямата част от деня.

Къщата разполага с предна и задна тераса, което гарантира възможността да се наслаждавате на откритото пространство и от двете страни. Има също солариум и сутеренно помещение за съхранение.

Имотът е напълно оборудван с климатик и таванни вентилатори за максимален комфорт през горещите летни дни.

Кампосол е популярен жилищен район в близост до Мазарон, идеален за тези, които търсят спокойна среда с всички удобства на една ръка разстояние. В близост ще намерите голф игрище, ресторанти, супермаркети, аптеки и други услуги. Кампосол е чудесно място за тези, които искат да се наслаждават на живота в удобен дом с красива околност.

Град Мазарон и крайбрежната му зона Пуерто де Мазарон са известни с красивите си плажове, отличени със Син флаг. На това място можете да се насладите на спокоен живот край морето с широка гама от водни спортове и туристически маршрути.

Кампосол и Мазарон са лесно достъпни от големи градове като Мурсия и Картахена. Най-близкото летище, летище Мурсия-Корвера, се намира на около час път с кола. Благодарение на отличната транспортна инфраструктура можете лесно да се придвижвате из района и да се наслаждавате на всички предимства, които регионът предлага.

Инвестирането в имот в този район носи предимства както за ваканционни цели, така и за дългосрочно живеене. Благодарение на приятния средиземноморски климат можете да се наслаждавате на топли летни дни и меки зими. Имотите в тази част на Испания са високо ценени и са подходящи за краткосрочно и дългосрочно отдаване под наем.

Испания предлага чудесни условия за живот, слънчево време през цялата година и ниски разходи за живот. Инвестирането в имоти в крайбрежните райони, като Кампосол в Мазарон, е идеално за лично ползване и за отдаване под наем. Нашата компания Mojenemovitostumore.cz ще ви помогне да намерите подходящия имот на брега на морето, който да отговаря на вашите нужди и инвестиционни цели. С нашия опит и богато портфолио от имоти ние сме готови да ви съдействаме по време на целия процес на покупка.

Не се колебайте да се свържете с нас и ние ще се радваме да ви помогнем в избора ви!

брой етажи
2
вид
3+kk
Площ
110 m2
площ на парцела
60 m2
използваема площ
53 m2
Тераса
Да
застроена площ
55 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00