3 стаи, Апартамент с панорамна гледка към морето, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6082
152,000 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
етаж 12/13
Море 500 m
Състояние Готово

Предлагаме ви апартамент на висок етаж с изглед към морето в центъра на Бенидорм. Подходящ за инвестиция.

Апартаментът е с площ от 60 м2 и е в оригинално състояние. Има много практично разпределение, с голямо антре, 2 светли и големи стаи, отделна кухня с галерия, фантастична дневна и остъклена тераса. Имотът е с безпрепятствена гледка, откъдето се виждат морето и остров Бенидорм, само на 500 м от плажа Леванте, с южно изложение. В рамките на общите части разполагаме с общ паркинг, площадка за гребане и голям общ басейн и зелени площи, както и с портиер. В непосредствена близост има няколко хотела и апартхотела, като Alpha Apartments, Hotel Servigroup Castilla, Hotel Caballo de Oro, Torre d'Oboe Apartments, супермаркети на нивото на улицата Consum Supermarket, Esperanza Supermarket, Europe Pharmacy 24h Benidorm, Home Holidays. Ресторанти като Restaurante Casa Toni, Parrilla Argentina la Salamandra, Home Sushi Benidorm. Близки туристически атракции. В допълнение, районът има фантастични комуникации с обществени автобуси, таксита и в близост до магистрала AP-7.

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо хубаво. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комуналните услуги и всички регистрации, включително следпродажбеното обслужване и организирането на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Клиентите ни никога не чакат на опашки и получават от нас цялата необходима помощ и информация

Етаж
12
брой етажи
13
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
60 m2
използваема площ
58 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
90 m
Лекар
140 m
Кафене
100 m
Ресторант
70 m
Бар
60 m
Детска градина
310 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00