3 стаи с изглед към морето, тиха среда, Саранда, Албания

Saranda, Албания – ID 8501
104,500 €
Площ 68 m2
вид 2+kk
етаж 2/6
Море 150 m
Състояние Готово

Предлагаме ви напълно оборудван апартамент с изглед към морето, с 3 стаи, в Саранда, Албания. С обща площ от 80 м2. Разположен е на първия етаж. Разпределението е коридор, дневна, две спални, две бани с тоалетна и балкон. Този красив имот има перфектно местоположение в близост до плажа (на 200 м от морето), апартаментът е много светъл и има красив балкон с гледка към морето. Много тиха и спокойна среда.

Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на собствеността дистанционно и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително прехвърляне на комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуалното отдаване под наем. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Саранда е един от най-очарователните градове на Албанската ривиера, а през летните месеци сякаш половин Тирана се премества тук, за да се наслади на оживения плаж и по-оживения нощен живот по изпълнената с хора крайбрежна алея. Някогашното заспало рибарско селище днес е процъфтяващ град и макар че през последните две десетилетия Саранда е загубила голяма част от очарованието си, тя е запазила голяма част от своята харизма. Саранда е чудесна база за разглеждане на плажовете в района като Пулебардат, Паскират, Манастири и др. или можете да посетите плажовете Ксамил и Бутринт, които са част от световното наследство на ЮНЕСКО, ако разполагате със собствен автомобил, а можете да използвате и такси или обществен транспорт. Името на града идва от Ayia Saranda, ранен манастир, посветен на 40 светци; останките от него, разрушени от бомбардировките (включително някои запазени фрески), все още се намират високо на хълма над града. Но също така и малкият замък Лекурси, който предлага впечатляващи гледки и добър ресторант, или много добре запазеният и реставриран манастир Свети Георги. По време на Втората световна война, през 40-те години на ХХ век, градът се нарича Порто Еда по името на дъщерята на Мусолини. Саранда е добре свързана с круизни кораби, идващи от цял свят, а Корфу (гръцкият град преди Саранда) е пълен с туристи от скандинавските страни или страните от Източна Европа през лятото заради своя климат, храна и красота.

Ако не сте избрали от настоящите предложения, това няма значение. Ние знаем как да работим с вашето запитване и експертно ще намерим за вас мечтания апартамент!

Етаж
2
брой етажи
6
вид
2+kk
изглед към морето
Да
Площ
68 m2
използваема площ
68 m2
балкон
Да
Магазин
110 m
Лекар
2 km
Кафене
80 m
Ресторант
50 m
Бар
70 m
Детска градина
310 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00