3 стаи в комплекс с плувен басейн и място за паркиране, само на 50 м от морето, подходящи за отдаване под наем, Голем, Албания

Golem, Албания – ID 6389
104,000 €
Площ 80 m2
вид 3+kk
етаж 4/6
Море 50 m
Състояние Готово

Предлагаме ви апартамент с 3 спални в комплекс с плувен басейн и място за паркиране в Голем, Албания. С обща площ от 80 м2. Апартаментът е разположен на 4 етажа. Разпределението е коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, баня с тоалетна и балкон. Сградата, в която се намира апартаментът, е разположена в жилищен комплекс, на около 50 м от морето. Добра локация, тук ще намерите всичко необходимо за комфортна почивка: магазини, училища, ресторанти и кафенета, салони за красота, клиники и др.

Таксата за поддръжка е от 8 до 12 евро на месец.

Инвестирайте в развиваща се страна с много благоприятни условия и Адриатическо море с красиви плажове като в Хърватия. Сега е подходящият момент. Искате ли да защитите финансите си от инфлацията? Искате ли да се забавлявате и същевременно да печелите пари? Ние сме чешко ООД с дългогодишен опит. Ще ви посъветваме професионално и коректно. Ще се погрижим покупката на избрания от вас имот да мине гладко и без никакви притеснения. Ръководим се от мотото - Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват. Ще ви предложим широка гама от следпродажбени услуги (отдаване под наем, поддръжка, ремонт...).

Скъпи клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това, във всички лоши неща има нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да пестим време и ресурси на нашите клиенти. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Курортът Голем е малък град, разположен на брега на Албанската ривиера. Огромно предимство на курорта Голем в Албания е голямата достъпност и отличното съотношение между цена и качество на почивката Курортът Голем е подходящ за семейства, двойки и самотници. Тихо и същевременно интересно място. В реформата на местното самоуправление от 2015 г. става подразделение на община Кавае. Районът по крайбрежието е една от основните плажни дестинации в Албания, където са разположени много курорти и хотели. Голем преживява бързо развитие.

Ако не сте избрали от настоящата оферта, това няма значение. Ние можем да работим с вашето запитване и експертно ще намерим за вас мечтания апартамент! Можете да намерите още подобни оферти за недвижими имоти на нашия уебсайт Mojenemovitostumore.

Етаж
4
брой етажи
6
вид
3+kk
Площ
80 m2
използваема площ
80 m2
балкон
Да
паркинг
Да
Магазин
2 km
Лекар
5 km
Кафене
2 km
Ресторант
0 m
Бар
2 km
Детска градина
0 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00