4+1, 185m2 Пентхаус в центъра с голяма тераса, Бенидорм, Испания

Benidorm, Испания – ID 6387
280,000 €
Площ 185 m2
вид 4+1
етаж 6/6
Море 800 m
Състояние Готово

Ние сме лидери на пазара и експерти в областта на вашите имоти в чужбина. Нашата цел е да представим атрактивни имоти в чужбина на чешкия пазар. Елате с нас в Испания и се възползвайте от нашата инвестиционна обиколка, за да видите атрактивни имоти.

Предлагаме ви голям пентхаус в Бенидорм, в центъра, в отличен квартал с всички необходими услуги, обществен транспорт, супермаркети. Това е имот с площ 188 кв. м, с голяма тераса и гледка към центъра на Бенидорм. Разполага с 4 големи двойни спални, 1 голяма баня с душ кабина. Голяма кухня, напълно оборудвана, и голяма тераса, на която може да се излезе от кухнята и от една от спалните. Този апартамент се намира на 800 м от морския плаж и на минута от центъра на Бенидорм. Апартаментът е готов за нанасяне, а местоположението му го прави чудесен като възможност за инвестиция.

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо добро. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Клиентите ни никога не чакат на опашки и получават от нас цялата необходима помощ и информация

В близост до всички услуги: автобус, супермаркети Mas y Mas, Consum, здравен център Tomás Ortuño, училища Ausias March, CEIP Bautista Lledó, Nuñez de Balboa, Aitana, спортен център Foyetes foietes, общински стадион Guillermo Amor, гражданска гвардия, жп гара, Suma данъчна администрация и хазна, парк L'aigüera, кметство, клиника Benidorm и много, много. Таванско помещение в центъра, истински лукс... Неограничени гледки. Музика в цялата къща, автоматични тенти, пергола с преносимо барбекю и всичко навън. Дом, какъвто има само в няколко други. Направете необвързваща обиколка.

Етаж
6
брой етажи
6
вид
4+1
изглед към морето
Да
Площ
185 m2
използваема площ
157 m2
Тераса
Да
паркинг
Да
Магазин
60 m
Лекар
40 m
Кафене
70 m
Ресторант
50 m
Бар
70 m
Детска градина
180 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00