Красиви и просторни 3 стаи на първа линия, голям балкон, Керет, Албания

Qerret, Албания – ID 5984
122,500 €
Площ 82 m2
вид 3+kk
етаж 2/5
Море 20 m
Състояние Готово

Предлагаме ви красиво обзаведен апартамент с 3 спални и потенциал за отдаване под наем в Керет, Албания. С обща площ от 82 м2. Намира се на втория етаж в сграда с асансьор. Разпределението е коридор, дневна с кухненски бокс, две спални, напълно оборудвана баня с тоалетна и балкон. Апартаментът се продава с обзавеждането и оборудването съгласно снимките. Намира се на първа линия. Идеална локация в близост до магазини и ресторанти.

Таксата за поддръжка е от 8 до 12 евро на месец.

Уважаеми клиенти, живеем в странно време, в което през последните няколко години много неща излязоха от нормата. Въпреки това във всичко лошо има и нещо хубаво. Започнахме да използваме технологиите много повече и се научихме как да спестяваме на клиентите си време и ресурси. В днешно време всеки от нас може да погледне в Google View (местоположение и близост), YouTube (местоположение, най-близки плажове и забележителности) и Booking (отзиви). Тези технологии, съчетани с онлайн разглеждането, помагат да разгледате в детайли даден имот в реално време и от удобството на собствения си диван. Можем да преценим плюсовете и минусите на даден имот много по-адекватно. Вече не се налага да се напрягаме с физическия оглед и да водим бележки за всеки разгледан имот. Можем да организираме и обезпечим целия процес по прехвърляне на имота от разстояние и без излишни пътувания. Включително всички документи за прехвърляне на собствеността, включително комунални услуги и всички регистрации, включително следпродажбено обслужване и организиране на евентуален лизинг. Можете да закупите мечтания апартамент на морето от уюта на дома си и точно сега на много достъпна цена. Нашите клиенти никога не чакат на опашки и разполагат с цялата помощ и информация, от която се нуждаят, от нас.

Керет е село, разположено в централните равнини на албанската област Западни равнини. То е част от окръг Тирана. През 2015 г. става част от община Кавадже. В този район се намира един от най-красивите плажове на адриатическото крайбрежие.

Ако не сте избрали от настоящата оферта, това няма значение. Ние знаем как да работим с търсенето и ще намерим за вас мечтания апартамент!

Етаж
2
брой етажи
5
вид
3+kk
Площ
82 m2
използваема площ
82 m2
балкон
Да
Магазин
270 m
Лекар
6 km
Кафене
420 m
Ресторант
250 m
Бар
340 m
Детска градина
820 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00