Парцел за строителство в близост до морето, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 5173
39,000 €
Площ 500 m2
Море 15 000 m

Мечтаете ли да построите своя собствена къща?

Това е невероятна възможност да го направите. Закупувайки строителен парцел от 500 м2, можете да проектирате имот от 100 м2 с две спални и една баня, който ще изглежда точно както желаете. Всичко, от което се нуждаете, е да кандидатствате за съответните разрешителни и лицензи. Съществува и възможност за поставяне на сглобяема къща върху парцела - само не забравяйте, че тя трябва да бъде одобрена от съответните органи.

Парцелите се намират в красивата урбанизация Кампосол (сектор С), в тих район в популярния комплекс Residencial Camposol Golf.

Кампосол разполага с прекрасни плажове, голф игрище, два търговски центъра и детска площадка, а освен това се намира само на 30 минути път с кола от националното летище Мурсия и на 1 час път с кола от летище Аликанте, което го прави изключително желан. Местоположение. Можете да разгледате живописната природа, тъй като кварталът се намира в естествена, широка долина, заобиколена от различни планински вериги и красиви открити, хълмисти местности.

Има забавление за цялото семейство, тъй като можете да се насладите на забавно голф игрище с 18 дупки или пък да се отдадете на добро хранене в някой от многото близки ресторанти, докато децата посещават детската площадка или играят на футболното игрище, което е изградено в сектор D. Само на 15 минути път с кола можете да отидете до красивите средиземноморски плажове или до зашеметяващото пристанище на Пуерто де Мазарон.

Площ
500 m2
Магазин
2 km
Лекар
1 km
Кафене
2 km
Ресторант
2 km
Бар
2 km
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00