Просторен реновиран апартамент с 4 спални и директна гледка към морето в Торевиеха, Испания

Torrevieja, Испания – ID 14714
240,000 €
Площ 120 m2
вид 5+kk
етаж 3/5
Море 10 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този реновиран апартамент в търсения район Пасео Маритимо, Торевиеха, предлага идеалната възможност за тези, които искат да се възползват от предимствата на крайбрежния живот на Коста Бланка.

Разположен е само на няколко крачки от крайбрежната алея и естествените басейни, със спираща дъха гледка към морето директно от терасата ви.

Този светъл и просторен апартамент с обща застроена площ от 120 м² и използваема площ от 99 м² се намира на третия етаж в сграда с асансьор, построена през 1981 г. Апартаментът е напълно ремонтиран и е готов за незабавно нанасяне. Разполага с 4 спални, едната от които има директен достъп до остъклена тераса с гледка към морето, което го прави идеален за семейства или за тези, които търсят достатъчно място за гости.

Всекидневната е свързана с голяма стъклена тераса с площ 15 m², където можете да се насладите на сутрешното си кафе при изгрев слънце или да се отпуснете вечер, слушайки морските вълни. Независимата кухня е напълно оборудвана с модерни уреди и предлага много място за съхранение. Кухнята включва и галерия за пране. Целият апартамент е светъл и проветрив, оборудван с PVC прозорци с мрежи против комари и климатик в дневната. Спалните са оборудвани с вградени гардероби и вентилатори на тавана, което гарантира приятен престой дори през летните месеци.

И двете бани са модерни, оборудвани с душове със стъклени паравани и електрическо подгряване на водата. Подовете са покрити с керамични плочки, които са не само издръжливи, но и лесни за поддръжка. Благодарение на характеристиките си този апартамент е идеален избор както за постоянно живеене, така и за втори дом на брега на морето.

Пасео Маритимо е един от най-привлекателните райони на Торевиеха, известен с красивата си крайбрежна алея, която предлага широка гама от ресторанти, кафенета и барове с изглед към морето. Това е популярно място както сред местните жители, така и сред туристите. Централното местоположение на Paseo Marítimo го прави идеален за тези, които искат да бъдат в непосредствена близост до всички удобства - търговски центрове, училища и медицински заведения са само на няколко минути пеша от имота.

Торевиеха е динамичен морски град на югоизточното крайбрежие на Испания, известен със своя средиземноморски климат, солени езера и широк спектър от културни и развлекателни дейности. Плая дел Кура, Плая де лос Локос и други красиви плажове се намират в непосредствена близост до апартамента. Това местоположение предлага не само отличен достъп до плажовете, но и възможност за разходка по крайбрежната алея и лесен достъп до обществения транспорт.

Този апартамент е чудесен избор за тези, които търсят втори дом, целогодишно живеене или инвестиционна възможност с потенциал за отдаване под наем. Стратегическото му местоположение точно на брега на морето прави този имот изключително привлекателен за туристи и инвеститори от цял свят. Меката зима и горещото лято превръщат Торевиеха в идеално място за почивка през цялата година.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на имоти в атрактивни крайморски локации в Испания. Предоставяме цялостно обслужване, включително правни консултации, помощ при финансиране и административна подкрепа, за да осигурим безпроблемен процес на закупуване на имот. С нашия опит и детайлно познаване на местния пазар можем да ви помогнем да намерите подходящия дом, който да отговаря на всички ваши идеи и изисквания.

Ако проявявате интерес към този имот, моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или за организиране на личен оглед. Този просторен апартамент с директна гледка към морето в Пасео Маритимо е уникална възможност да сбъднете мечтата си да живеете на брега на морето и да се наслаждавате на цялата красота на Коста Бланка!

Етаж
3
брой етажи
5
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
120 m2
използваема площ
99 m2
Тераса
Да
балкон
Да
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00