Ексклузивно предложение за апартаменти на брега на морето в Алмерия, Мар де Пулпи - Луксозни апартаменти на брега на морето

Almería, San Juan de los Terreros, Испания – ID 14931
145,000 €
Площ 61 m2
вид 2+kk
етаж 1/3
Море 350 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Инвестиционна информация Как работи?

Месечен доход: 725 €
Годишен доход: 6.0%

Ако търсите модерен и комфортен живот в Испания, Mar de Pulpí предлага луксозни апартаменти само на няколко метра от пясъчните плажове La Entrevista и Los Nardos.

Тази резиденция, която вече е в своята седма фаза под името Los Narcisos, включва апартаменти с 1, 2 или 3 спални, където ще намерите спокойна среда, идеална за почивка и отдих.

Има и апартамент с 2 спални на приземния етаж с градина от 13 кв. м с обща площ от 61 кв. м и частно паркомясто.

Всеки апартамент е оборудван с климатик, възможност за персонализиране на интериора и паркинг - идеалният избор за вашия втори дом на брега на морето!

Резиденция Мар де Пулпи Нарцисос предлага широка гама от удобства за отдих и комфортен живот. Тук ще откриете общи басейни, джакузи, обширни градини и детска площадка, създаващи перфектната среда за релаксация и активен отдих. Апартаментите на приземния етаж разполагат с градини, а апартаментите на горните етажи имат просторни тераси, идеални за слънчеви дни и вечерни събирания.

Резиденция Mar de Pulpí се намира в близост до очарователния град Сан Хуан де лос Терерос, където ще намерите пълни удобства - ресторанти, кафенета, супермаркети и спортни съоръжения. Директната връзка с крайбрежната магистрала ви позволява да пътувате бързо до Алмерия и Мурсия. Резиденцията включва и собствен търговски център, в който се намират ресторант La Geoda, магазини и спортен център - всичко, от което се нуждаете, е на една ръка разстояние.

Апартаментите в Мар де Пулпи ви носят предимствата на луксозния живот в непосредствена близост до красивите плажове на Средиземно море, което ги прави идеални за почивка, развлекателни дейности и дългосрочен живот. Благодарение на уникалното си местоположение получавате достъп до престижни голф игрища като Aguilón Golf (11 км), Desert Springs Golf (25 км) и Valle del Este Golf (32 км), което го прави идеален избор за любителите на голфа. Освен това има и природни съкровища като Geoda de Pulpí - най-големият геод в Европа, който е отворен за обиколки и предлага гледка към завладяващи кристални образувания.

Известна със своя приятен климат, културно богатство и топла атмосфера, Испания е популярна дестинация за инвестиции в имоти. Имот в Мар де Пулпи ще ви донесе не само уникален начин на живот край морето, но и висок инвестиционен потенциал в атрактивно място с отлична инфраструктура. Нашите експерти на испанския пазар на недвижими имоти ще ви помогнат да изберете идеалния апартамент, който да отговаря на вашите изисквания - независимо дали търсите възможност за инвестиция, ваканционен имот или постоянен дом.

Нашата компания, mojenemovitostumore, има дългогодишен опит на испанския пазар на недвижими имоти и се фокусира върху висококачествени имоти край морето. Ние предлагаме богат избор от апартаменти, професионални съвети и цялостно обслужване, за да улесним процеса на закупуване на имот в Испания. Мечтата ви да притежавате имот на брега на морето е на една ръка разстояние с нас!

Етаж
1
брой етажи
3
вид
2+kk
Площ
61 m2
използваема площ
49.17 m2
Тераса
13.62 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00