Луксозен апартамент с 4 спални със собствена градина и гледка към планината

, Испания – ID 14513
220,000 €
Площ 110 m2
вид 4+kk
етаж 1/3
Море 20 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Представяме ви великолепен апартамент с 4 спални в луксозен комплекс на средиземноморския бряг. Този апартамент с площ 99,25 m², с тераса от 10,79 m² и собствена градина от 29,45 m² предлага комфорт, съвременни удобства и неповторима гледка към планините или голф игрището. Апартаментът е оборудван с напълно оборудвана кухня, климатик, вградени гардероби и частен паркинг.

Този апартамент предлага модерна кухня с просторни долни шкафове с автоматично затваряне и работни плотове с дървесен ефект. Тя е оборудвана с електрическа фурна, микровълнова печка, котлони и аспиратор. И двете бани са с акрилни душ кабини и смесители. Входната врата е подсилена, а вътрешните врати и вградените шкафове са боядисани в бяло. Прозорците и вратите на вътрешния двор са с PVC рамка с двоен стъклопакет.

Просторната тераса и градината са идеални за хранене на открито или за релаксация, докато се наслаждавате на красивата гледка към околността. Апартаментът включва и достъп до общ басейн за възрастни и деца, което го прави чудесно място за семеен живот или инвестиция.

Този прекрасен комплекс предлага ексклузивни апартаменти с 3 и 4 спални с различни видове разпределения. На разположение са плувни басейни, детска площадка, многофункционални помещения и частни градини. Жителите имат достъп и до малък супермаркет, ресторант, бар, фитнес център и тенис кортове.

Комплексът се намира само на 10 минути от плажовете на Аликанте и на 18 км от международното летище. Местоположението предлага не само красиви гледки, но и спокойна среда, идеална за почивка. Наблизо се намира историческото село Монфорте дел Сид, което предлага възможност да се запознаете с местната култура и история.

Аликанте е един от най-популярните градове на средиземноморското крайбрежие, а златистите му плажове и топлият климат привличат всяка година хиляди туристи и жители от цял свят. Със своята модерна инфраструктура, близост до международното летище и оживена култура Аликанте предлага идеалната комбинация за живот, почивка и инвестиция в имот. Градът е известен и с богатата си история, гастрономия и живописни крайбрежни алеи, което го прави уникална дестинация за тези, които търсят активен и качествен начин на живот край морето.

Предимства на покупката на имот в Испания

Инвестирането в имот в Испания предлага стабилен пазар на имоти, данъчни предимства и възможност за висока доходност от наем. Нашата компания ще ви осигури пълна подкрепа по време на процеса на покупка - от правни и данъчни консултации до управлението на новия ви имот.

С нас инвестирате сигурно и изгодно. Сдобийте се с мечтаната къща на брега на морето и се насладете на изключителен средиземноморски начин на живот с Моят имот на брега на морето!

Етаж
1
брой етажи
3
вид
4+kk
Площ
110 m2
използваема площ
99.25 m2
Тераса
10.79 m2
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00