Модерен апартамент с 3 спални с изглед към морето - Исла Плана, залив Масарон, Мурсия, Испания

Isla Plana , Испания – ID 14705
199,000 €
Площ 90 m2
вид 4+kk
етаж 2/2
Море 280 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този модерен апартамент с южно изложение с 3 спални и 2 бани е идеалният избор за тези, които търсят луксозен живот с невероятна гледка към морето и планината, като същевременно е близо до плажа и всички удобства. Имотът се намира на желаното място на Исла Плана в комплекса Mojon Hills, който е известен със своята спокойна среда и висок стандарт на живот.

Апартаментът е напълно обзаведен и предлага модерен интериор с качествени довършителни работи. Разпределението включва 3 спални, едната от които в момента се използва като гардеробна, осигурявайки практично решение за съхранение. Главната спалня разполага със собствена баня (самостоятелна). В целия апартамент е монтиран климатик (канална инсталация), което осигурява приятен климат през цялата година. Част от продажбата е и обособено паркомясто.

Апартаментът разполага с голяма тераса с южно изложение, която е частично покрита с изкуствена трева и оборудвана с тента, което създава идеално пространство за сядане и почивка на открито. От терасата можете да се насладите на прекрасна гледка към морето и околните планини. Имотът разполага и с външно мокро помещение, идеално за склад или като място за пералня.

Комплекс Mojon Hills предлага на обитателите си достъп до грижливо поддържани общи части с плувен басейн и джакузи, където можете да се насладите на релаксация в спокойна среда. Инвестицията в недвижим имот в този район предлага не само възможността да го използвате като втори дом, но и също така чудесна възможност за генериране на приходи от наем. Мекият средиземноморски климат и повече от 300 слънчеви дни в годината правят Mazarrón Bay идеално място за отдих през цялата година. Притежаването на имот на такова атрактивно място носи стабилна стойност и потенциал за дългосрочно поскъпване.

Isla Plana се намира в района на залива Mazarrón и предлага всички необходими удобства, включително магазини, ресторанти, кафенета и медицински съоръжения. Това местоположение е търсено заради спокойната си атмосфера и красивите естествени плажове, които са идеални за водни спортове като плуване, гмуркане и риболов. Местните плажове са получили престижната награда Син флаг и Q сертификат за качество, което гарантира чистотата на водата и високото ниво на предлаганите услуги.

Исла Плана е на около 35 минути с кола от международното летище Корвера (Мурсия) и на около един час от международното летище Аликанте, което осигурява лесен достъп за пътници от цял свят. Районът е добре свързан с други градове в региона, като Картахена или Масарон, които предлагат широка гама от културни и социални дейности.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на недвижими имоти в най-атрактивните места по крайбрежието на Испания. Ние предоставяме пълна подкрепа от правни консултации до административна поддръжка, за да гарантираме гладкото протичане на цялата сделка. Благодарение на дългогодишния ни опит и познаване на местния пазар, ние ще ви помогнем да намерите имот, който отговаря на всичките ви идеи и изисквания.

Свържете се с нас днес за повече информация или за организиране на личен оглед на този прекрасен апартамент в Исла Плана. Ако тази оферта не отговаря на вашите очаквания, ще се радваме да ви намерим други имоти според вашите специфични изисквания в района на Mazarrón, Isla Plana или на други красиви места по крайбрежието на Испания!

Етаж
2
брой етажи
2
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
90 m2
използваема площ
82 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00