Ексклузивна вила с басейн и лятна кухня в Кампосол, на 15 минути от морето и голф игрището

Camposol, Испания – ID 13111
299,995 €
Площ 200 m2
вид 6+kk
Море 4 000 m
Състояние Готово

Предлагаме за продажба луксозна и напълно обзаведена вила с 5 спални и 4 бани, разположена в частен ъглов парцел с площ 732 m² на тихо място в Кампосол. Вилата е идеална за тези, които търсят просторен живот с всички удобства. Имотът включва голям апартамент за гости, просторна работилница и паркинг извън пътя, с възможност за добавяне на допълнителен диск.

Външните пространства включват голям басейн с размери 10х5 м, модерна лятна кухня, бар и барбекю, както и беседка и няколко места за сядане в красиво озеленената градина с автоматична напоителна система. Терасата и покривната тераса предоставят спираща дъха гледка към басейна и околните планини, като добавят отлична атмосфера за релаксация.

Вилата е оборудвана с климатик, таванни вентилатори, електрически радиатори и камина, което осигурява комфорт през цялата година. Повдигнатите стени и алармената система осигуряват максимално уединение и сигурност. Имотът разполага и със солариум и подземно складово помещение.

В близост се намират два търговски центъра с различни магазини, супермаркети, ресторанти и услуги като ветеринарен лекар, медицински център, аптека, банка и поща.

Ако сте любители на голфа, ще оцените престижното голф игрище с 18 дупки, разположено в непосредствена близост до вилата. Освен това клубната сграда не само предлага възможност за релаксация след игра, но и е домакин на редовни социални събития и музика на живо, което създава чудесна възможност за среща с приятели и съседи.

Тази красива вила се намира само на 15 минути от красивите средиземноморски плажове и пристанището на Пуерто де Мазарон и на 30 минути от летище Мурсия (Корвера), а летището в Аликанте е само на час път. Вилата е идеална за любителите на слънцето, морето и комфортния живот с достъп до всички услуги и забележителности, които регионът може да предложи.

брой етажи
1
вид
6+kk
изглед към морето
Да
Площ
200 m2
площ на парцела
800 m2
използваема площ
200 m2
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
200 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00