Луксозен апартамент с 3 спални, плувен басейн и невероятна гледка, в непосредствена близост до морето, в сърцето на Коста дел Сол

Malaga, Испания – ID 14666
320,000 €
Площ 83 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 3 000 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Представяме ви уникален апартамент в луксозен комплекс, разположен в сърцето на Коста дел Сол. Този светъл и просторен апартамент с обща площ от 83,76 m² е идеалният избор за тези, които търсят тих живот в близост до морето с отлична гледка към заобикалящата природа. Апартаментът е разположен на 1-ви етаж.

Апартаментът предлага 2 спални, 2 бани, просторна дневна с отворена концепция и напълно оборудвана модерна кухня и тераса с югозападно изложение с площ 26,89 m², идеална за релаксация с изглед към голф игрището, планините и околната природа.

Всички пространства са проектирани с акцент върху високото качество на строителството и отговарят на европейските строителни стандарти. Апартаментът включва климатик/отопление, напълно оборудвани бани с модерни съоръжения и кухня с качествени уреди (керамични котлони, фурна, хладилник).

Комплексът включва 69 апартамента. Всички апартаменти имат зашеметяваща панорамна гледка към голф игрището, крайбрежието и планините. На апартаментите е присъден енергиен сертификат клас В, който гарантира висока енергийна ефективност.

Комплексът предлага:

- обществен плувен басейн

- частни жилищни зони

- енергийно ефективни решения, включително слънчеви панели, топло- и звукоизолация

- частно паркомясто с преинсталиране на станция за зареждане на електрически автомобили

Комплексът е добре свързан с добър пътен достъп и се намира само на 20 минути от Марбея и на 60 минути от летище Малага по магистрала А7. Освен това е само на 40 минути път с кола от международното летище на Гибралтар. Благодарение на чудесното му местоположение ще бъдете близо не само до крайбрежието, което е само на 3 км, но и до всички удобства на Коста дел Сол. Този комплекс е идеален за любителите на голфа и за тези, които търсят комбинация от спорт и почивка на брега на морето.

Защо да инвестирате в недвижими имоти в Испания?

Инвестирането в недвижими имоти в Испания си заслужава по няколко причини. Испания предлага стабилен и разрастващ се пазар на недвижими имоти, който е идеален за дългосрочни инвестиции. Цените на имотите все още са благоприятни в сравнение с други европейски дестинации, което означава голяма възможност за увеличаване на стойността на инвестицията. Благоприятният целогодишен климат и силната туристическа привлекателност на Испания я правят една от най-популярните дестинации в Европа, което увеличава търсенето на краткосрочни наеми. Освен това съществуват много благоприятни условия за получаване на статут на жилище при инвестиране в имот, което носи данъчни предимства и други ползи.

My Real Estate by the Sea е вашият надежден партньор при инвестиране в недвижими имоти в чужбина. Повече от 10 години помагаме на нашите клиенти да намерят мечтания дом край морето, като предоставяме цялостно обслужване от избора на имот до управлението на инвестицията. Работим само с проверени предприемачи и предлагаме имоти директно от източника, което гарантира най-добрите цени на пазара. Благодарение на нашия опит и индивидуален подход имаме над 1000 доволни клиенти, които се радват на луксозен начин на живот край морето. My Property by the Sea е вашата гаранция за сигурна и печеливша инвестиция в имоти в Коста дел Сол и други атрактивни дестинации.

Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
83 m2
използваема площ
83.76 m2
Тераса
26.89 m2
Басейн
басейн
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00