Самостоятелна вила с басейн в Кампосол, Мурсия Испания

Camposol, Испания – ID 14696
149,500 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
Море 13 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Търсите ли идеална инвестиция в Испания с красиви гледки и възможност за изграждане на частен басейн? Намерете още актуални оферти на нашия уебсайт Mojenemovitostumore.

Предлагаме ви тази самостоятелна вила с 2 спални, 1 баня и просторен парцел от 350 м². Намира се в популярния жилищен район Кампосол, който е търсен заради спокойствието, красивата околност и пълните удобства.

Тази модерна вила е разположена в парцел с издигнати периферни стени, за да се гарантира неприкосновеност на личния живот и сигурност. В имота ще откриете грижливо оформена градина с настилка от павета и чакъл, в която са засадени плодни дръвчета и декоративни растения. Вилата е частично обзаведена и оборудвана с уреди, което ви позволява да се нанесете бързо. Във всекидневната има камина на пелети и инсталиран климатик, който осигурява комфорт през цялата година.

Кухнята и банята са наскоро ремонтирани и отговарят на съвременните стандарти. Кухнята е оборудвана с вградени шкафове и качествени уреди, включително котлони, фурна и хладилник. Основната дневна зона е ориентирана на югозапад, което осигурява приятна слънчева светлина през целия ден.

Екстериорът на къщата се допълва от красива покрита тераса с беседка, под която има джакузи, идеално за релакс в уединението на вашата градина. Освен това градината е достатъчно голяма, за да побере частен плувен басейн по ваше желание. Има и голям двоен навес, където могат да се паркират два автомобила, както и място за допълнителни места за сядане или барбекю на открито.

Имотът включва и сутерен, който в момента се използва като склад, но може да бъде пригоден за други цели според вашите нужди - например като работилница, стая за игри или фитнес студио.

Жилищният квартал Кампосол е разположен в живописна долина, заобиколена от красиви планини и открита природа. Благодарение на разположението си в тази природна зона, Кампосол предлага спокойна среда за живот и отдих. Районът е оборудван с цялата необходима инфраструктура. Има два търговски центъра с широк спектър от магазини, аптеки, медицински заведения, ветеринарни грижи и други услуги. Има и редица ресторанти и барове с кухня от цял свят, включително испанска, индийска, китайска, италианска и английска.

Една от основните атракции е голф игрище с 18 дупки и клубна сграда, където се провеждат социални събития, музика на живо и голф турнири. За семействата с деца или за тези, които търсят активен начин на живот, има широка гама от спортни и развлекателни дейности.

Кампосол е много достъпен благодарение на близостта си до магистрали и международни летища. Само 15 минути път с кола ви делят от красивите средиземноморски плажове на Пуерто де Мазарон и неговото живописно пристанище. Летище Корвера (Мурсия) е само на 30 минути, а до международното летище Аликанте може да се стигне за малко повече от час. Тези чудесни транспортни възможности улесняват пътуването както до близките градове, така и до чужбина.

През последните години инвестициите в имоти в Испания стават все по-популярни поради приятния климат, по-ниските разходи за живот и високото качество на живот. Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на имоти на брега на морето в популярни места като Кампосол, Мазарон или Коста Бланка. Предоставяме цялостно обслужване - от правни консултации до административна подкрепа, за да гарантираме, че целият процес на покупка ще протече гладко и без усложнения.

Благодарение на дългогодишния ни опит и подробното познаване на пазара можем да ви помогнем да намерите подходящия имот за вашите специфични изисквания и предпочитания. Свържете се с нас и ние ще намерим за вас идеалната къща, вила или апартамент в сърцето на слънчева Испания.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
60 m2
площ на парцела
350 m2
използваема площ
58 m2
Тераса
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00