4 спални, Вила с разширен гараж и басейн, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 13073
279,000 €
Площ 123 m2
вид 4+kk
Море 12 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте своя нов дом в тихия и популярен жилищен район на Camposol Golf Development. Този имот предлага 3 спални и 4 бани, просторна алея с достъп до гаража под къщата и напълно асфалтиран подлез. Парцелът с площ 800 м² разполага с асфалтирана и покрита с чакъл градина със зрели растения и басейн с размери 9х4 м². Голямата покрита тераса с лятна кухня и барбекю е с изглед към басейна. Външна баня с душ, тоалетна и мивка, заедно с перално помещение, допринасят за комфорта. Терасата над лятната кухня е разширена и предлага още повече място за почивка. Парцелът с югозападно изложение осигурява прекрасна гледка дори от покривната тераса, на която има и шкаф за съхранение.

Имотът е частично обзаведен и оборудван. Има алармена система и мрежи против комари. Жилищната площ с отворен план включва хол, кухня и трапезария, където климатикът, вентилаторите на тавана и централното нафтово отопление осигуряват комфорт през цялата година. Обновените фасади придават на къщата модерен вид. Кампосол предлага всички удобства, включително търговски центрове, здравен център, читалище и голф игрище с 18 дупки. Местоположението на този имот е идеално - само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и пристанището на Пуерто де Мазарон, на 30 минути от летище Корвера (Мурсия) и на час от Аликанте. Елате и се насладете на живота в това красиво кътче от испанската провинция.

брой етажи
1
вид
4+kk
Площ
123 m2
площ на парцела
800 m2
използваема площ
123 m2
Басейн
Да
застроена площ
123 m2
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00