4 стаи, Къща с басейн и красива открита тераса, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 12890
159,000 €
Площ 60 m2
вид 4+kk
Море 12 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте тази самостоятелна вила, предлагаща комфорт и спокойствие в популярния жилищен район Camposol Golf Development. Този имот с южно изложение разполага с 3 спални и 2 бани, напълно оборудвана кухня с модерни уреди и частен басейн с размери 8х4 m². Вилата е напълно оборудвана и предлага гледка към откритата местност и голф игрището. Задната тераса и частната покривна тераса осигуряват достатъчно място за отдих и места за сядане на открито. Има също така паркинг извън пътя, зимна градина и тераса с изглед към басейна.

Интериорът на вилата е оборудван с вентилатори на тавана и камина, което осигурява комфорт през цялата година. Градината е с ниска степен на поддръжка и предлага много място за съхранение.

Имотът се намира в тих район на Кампосол, който е заобиколен от красиви природни пейзажи и различни планински вериги. Жилищният район на Кампосол предлага два търговски центъра с богат избор от супермаркети, магазини, ветеринарни лекари, оптики, фризьори, зъболекари, банки, пощи, барове и ресторанти с разнообразна кухня, включително индийска, китайска, испанска, английска, италианска и българска. В града има също така здравен център, аптека и читалище. Има и голф игрище с 18 дупки и клуб, където се провеждат социални събития и се слуша музика на живо.

Кампосол е идеално разположен само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и пристанището на Пуерто де Мазарон. Международното летище Мурсия (Корвера) е на 30 минути път с кола, а летище Аликанте е на около 1 час път с кола. Елате и се насладете на комфортен живот в тази красива част на испанската провинция.

брой етажи
1
вид
4+kk
Площ
60 m2
площ на парцела
400 m2
използваема площ
60 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00