4 стаи, Къща в Голф урбанизация, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 13072
153,000 €
Площ 123 m2
вид 4+kk
Море 12 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Открийте своя нов дом в тихия и популярен жилищен район на Camposol Golf Development. Тази самостоятелна вила предлага 3 спални и 3 бани, частен плувен басейн с размери 6х3 кв. м, който е в процес на изграждане, и голяма стая за гости със самостоятелна баня на последния етаж. Имотът включва също така частна тераса на покрива, паркинг извън пътя и складово помещение. Повдигнатите стени осигуряват допълнително неприкосновеност на личния живот, а камина на дърва и вентилатори на тавана осигуряват целогодишен комфорт. Градината с ниска степен на поддръжка и новият избор от бяла техника добавят още повече стойност към този имот.

Кампосол (земя на слънцето) е разположен в естествена, широка долина и е заобиколен от различни планински вериги и красива открита, хълмиста местност. Този жилищен район предлага два търговски центъра с различни супермаркети, магазини, ветеринарни лекари, оптики, фризьорски салони, зъболекари, банка, поща, барове и ресторанти, включващи индийска, китайска, испанска, английска, италианска и българска кухня. Има също така здравен център, аптека и читалище, както и голф игрище с 18 дупки и клуб, където се провеждат социални събития и звучи музика на живо. Кампосол е идеално разположен само на 15 минути път с кола от красивите средиземноморски плажове и пристанището на Пуерто де Мазарон, на 30 минути от летище Корвера (Мурсия) и на час от Аликанте. Елате и се насладете на живота в това живописно кътче от испанската провинция.

брой етажи
1
вид
4+kk
Площ
123 m2
площ на парцела
280 m2
използваема площ
123 m2
гараж
Да
застроена площ
123 m2
паркинг
Да
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00