Модерна къща на популярно място в Кампосол, Мазарон, която в Кампосол, Мазарон, Мурсия - Испания

Camposol, Испания – ID 14813
204,995 €
Площ 123 m2
вид 4+kk
Море 15 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба ексклузивна модерна къща в популярния квартал Кампосол, Мазарон, разположен в сърцето на регион Мурсия в югоизточната част на Испания.

Тази самостоятелна къща с площ на парцела от 280 м² и застроена площ от 123 м² разполага с три спални, включително отделен апартамент за гости, и три бани.

Къщата е напълно оборудвана с климатик и печка на пелети, което осигурява комфорт през цялата година. Градината е грижливо поддържана и предлага комбинация от настилка и чакъл.

Има частен басейн със слънчево отопление и солариум на покрива с невероятна гледка към околните планини.

Кампосол е атрактивен жилищен район, който предлага всички удобства, необходими за комфортен живот. В непосредствена близост ще откриете супермаркети, ресторанти, барове, медицински услуги и места за отдих като голф игрище. Това място е идеално за семейства и хора, които търсят тих дом на брега на морето с отличен достъп до всички услуги.

Притежаването на имот в близост до морето носи много предимства. Тази къща се намира само на няколко минути път с кола от красивите плажове на Мазарон, които са известни с кристално чистите си води и пясъчни плажове. Морският въздух и мекият климат на района са благоприятни за здравето, а целогодишният престой тук предлага възможност за релаксация, спортни дейности и културни преживявания.

Мазаро̀н е град с богата история и красиви природни пейзажи, който предлага широка гама от развлекателни и културни дейности. Благодарение на отличните му транспортни връзки можете лесно да стигнете до градовете Мурсия и Картахена. Международното летище Мурсия е само на 45 минути път, което осигурява лесни връзки с други европейски дестинации. Добрата пътна мрежа също позволява бърз достъп до магистрали и други големи транспортни възли.

Испания е страна, изпълнена със слънце, с богата култура и разнообразен климат, предлагаща възможност да се насладите на летните месеци на плажа, а през зимата - например да карате ски в планините. Регионът Мурсия, известен с лозята, маслиновите горички и автентичната испанска кухня, е популярно място за покупка на имот. С по-ниски разходи за живот в сравнение с други части на Европа Испания е идеално място за втори дом или инвестиция в имот.

Mojenemovitostumore предлага богат избор от имоти в някои от най-красивите места в Испания, включително популярни крайбрежни райони като Мазарон. С нашия опит на пазара на недвижими имоти, яснотата на офертите ни и личния ни подход към нуждите на клиента можем да ви помогнем да намерите идеалната къща или апартамент, които да отговарят на вашите нужди. Независимо дали търсите втори дом на брега на морето или възможност за инвестиция, ние сме тук, за да гарантираме, че всяка стъпка от процеса на закупуване на имот в Испания ще протече гладко.

Не се колебайте да се свържете с нас и заедно ще намерим подходящия имот за вашите изисквания!

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
123 m2
площ на парцела
280 m2
използваема площ
110 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Басейн
Да
застроена площ
123 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00