3 спални, Самостоятелна къща с басейн, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 13116
169,000 €
Площ 400 m2
вид 3+kk
Море 15 000 m
Състояние Готово

3 спални, Самостоятелна къща с басейн, Кампосол, Испания

Невероятен имот в класически стил за продажба в Кампосол! Тази къща с ъглов парцел от 400 м² разполага с 2 спални, 1 баня, частен басейн и солариум на покрива с панорамна гледка. Тази вила в класически стил в Кампосол е пълен пакет. На отлично място, с красиво външно пространство, невероятни гледки и зашеметяващ интериор, този имот не е за изпускане.

Имотът включва:

- Голяма покрита тераса в предната част на имота. От нея можете да се наслаждавате на невероятни гледки независимо от времето.

- Дневна, достатъчно просторна, за да побере мебели и маса за хранене.

- Кухня с голям работен плот и място за съхранение за ваше удобство.

- Задна тераса със стъпала, водещи към солариума на покрива, от който се открива обширна гледка към околността.

- 2 спални с вградени гардероби и място за допълнително обзавеждане.

Не по-малко атрактивна и луксозна е и външната част на имота, която включва частен басейн с размери 8х4 м, а останалата част от външната площ е покрита с естетически декоративен чакъл. В задната част на имота има и отделна порта за превозни средства и алея.

Местоположение:

Този имот е идеален за любителите на голфа, тъй като се намира във все по-популярния жилищен голф район Кампосол. Кампосол е разположен на Коста Калида, в идиличен район на Мурсия, Испания, заобиколен от планини и зашеметяващи природни гледки. На 15 минути път с кола ще се озовете на красивите плажове и прекрасното пристанище Пуерто де Мазарон или ще се възползвате от търговските центрове, голфа и детските площадки, които осигуряват забавление за цялото семейство в Кампосол. Ако желаете да пътувате по-далеч, националното летище Мурсия е само на 30 минути път с кола.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да организираме оглед на този изключителен имот още днес!

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
400 m2
площ на парцела
400 m2
използваема площ
60 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00