Терасирана къща с 4 спални, 2 бани и голяма тераса в Торета II, Торевиеха, Испания

Torrevieja, Испания – ID 14792
134,000 €
Площ 83 m2
вид 4+kk
Море 800 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Тази градска къща (тип "дуплекс") се намира в популярния район Торета Флорида на Торевиеха.

Големината и чудесното ѝ разпределение я правят идеална както за семеен живот, така и за инвестиция. С обща площ от 83 м² и четири спални, тя осигурява много пространство и комфорт.

Къщата с полезна площ от 80 m² включва:

1 родителска спалня и 3 стандартни спални, осигуряващи достатъчно място за семейство или гости.

2 бани: по една на всеки етаж.

Къщата е в оригинално състояние и предлага възможност за модернизация според собствените ви идеи.

Кухнята е оборудвана и готова за ползване.

Имотът разполага с просторна тераса от 30 m², която е идеална за хранене на открито, релаксация или като място за барбекю.

Удобствата включват вградени гардероби, градина, перално помещение, много естествена светлина и се продава частично обзаведен.

Торета Флорида е спокоен и много популярен жилищен район в Торевиеха, известен с приятната си среда и отличния достъп до всички важни услуги. Супермаркети, търговски центрове, училища, ресторанти и медицински заведения се намират в близост до къщата, което гарантира комфортно ежедневие.

Торевиеха предлага не само красиви плажове, но и богата културна програма и разнообразни дейности - от спорт до разходки сред природата. Благодарение на отличната си транспортна достъпност районът предлага лесен достъп до основните туристически атракции, както и до плажовете с фин пясък и лазурно море.

Притежаването на имот на брега на морето в Испания, особено в популярни места като Торевиеха, предлага не само възможност да се насладите на приятния средиземноморски климат, но и изгодна инвестиция. Град Торевиеха е привлекателен както за постоянно обитаване, така и за ваканционни цели, а стабилната туристическа индустрия предлага потенциал за отдаване на имоти под наем.

До Torreta Florida се стига лесно от международното летище Аликанте-Елче, което е на около 45 минути път. Автобусните връзки и добрата пътна инфраструктура осигуряват бърз и удобен достъп до други части на града и региона Коста Бланка.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на имоти в атрактивни крайбрежни локации в Испания. Ние предлагаме цялостно обслужване, включително правни консултации и съдействие за финансиране, за да гарантираме, че покупката на имот е лесна и сигурна. Можем да ви помогнем да намерите идеалния имот, който да отговаря на всичките ви изисквания.

Свържете се с нас днес за повече информация и ние с удоволствие ще ви предоставим допълнителни оферти за имоти в Торевиеха или други красиви места по крайбрежието на Испания.

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
83 m2
площ на парцела
100 m2
използваема площ
80 m2
Тераса
54 m2
Басейн
Да
застроена площ
40 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00