Къща с 3 спални и покривна тераса Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 12891
129,995 €
Площ 60 m2
вид 2+kk
Море 18 000 m
Състояние Готово

Къща с 3 спални и покривна тераса Кампосол, Испания

Предлагаме ви уникална възможност за придобиване на самостоятелна вила в желания жилищен район на Кампосол. Тази красива вила се намира в тих район на селото и е с южно изложение, което гарантира целодневно слънцегреене.

Имотът със застроена площ от 60 m² е разположен върху парцел от 350 m². Разпределението на къщата е 3 стаи, което означава, че ще намерите две удобни спални и една превъзходна баня. Цялата къща е оборудвана с модерна бяла техника и е готова за незабавно нанасяне.

Вилата предлага достатъчно място за инсталиране на частен басейн, където можете да се наслаждавате на летни разхладителни напитки. От предната тераса се открива чудесна гледка към градината, а откритият изглед към околността ще ви даде усещане за пълно спокойствие и уединение.

Удобствата включват климатик и вентилатори на тавана за максимален комфорт през горещите летни месеци, камина и централно отопление, които осигуряват уютна атмосфера през зимните месеци. Частна тераса на покрива също е неразделна част от помещенията за настаняване, където можете да се насладите на спокойни вечери под звездите.

Къщата е заобиколена от градина с ниска степен на поддръжка, която осигурява достатъчно място за отдих и декоративни растения. Има също така подземен етаж, идеален за съхранение на сезонни вещи, и паркинг извън пътя за ваше удобство.

Сигурността е гарантирана с решетки и мухоловки, така че можете да се наслаждавате спокойно на вътрешните и външните пространства без нежелани посетители.

Имотът се намира в популярния жилищен район Camposol Golf Development, който предлага всички необходими удобства - от два търговски центъра с различни супермаркети, ветеринарен лекар, оптики, фризьорски салони, зъболекари, банки, пощи, барове и ресторанти, до здравен център, аптека и читалище. Не е за изпускане и голф игрището с 18 дупки и клубът, където се провеждат различни социални събития и звучи музика на живо.

Местоположението е още един голям плюс - красивите средиземноморски плажове и пристанището в Пуерто де Мазарон са само на 15 минути път с кола. Летище Корвера (Мурсия) е на 30 минути път с кола, а до Аликанте може да се стигне само за един час.

Не се колебайте да се свържете с нас за повече информация или да организирате оглед на този чудесен имот в Кампосол, където можете да се насладите на слънцето, спокойствието и качеството на живот в прекрасна обстановка.

брой етажи
1
вид
2+kk
Площ
60 m2
площ на парцела
350 m2
използваема площ
60 m2
Тераса
Да
застроена площ
60 m2
паркинг
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00