Продава се партерен апартамент с 4 стаи, разположен в Condado de Alhama в слънчева Испания.

Condado de Alhama, Испания – ID 12873
97,000 €
Площ 48 m2
вид 3+kk
етаж 3/1
Такса за услуги 100 € на месец
Състояние Готово
Сезон цял година

Предлагаме за продажба апартамент с 3 спални в атрактивното място Condado de Alhama, Испания. Този апартамент се намира само на 25 км от морето. Този тухлен апартамент с обща площ от 48 m² и използваема площ от 60 m² се намира на третия етаж на едноетажна къща. Апартаментът е частна собственост и е в отлично състояние.

Представлява партерен апартамент с 3 спални и 1 баня, дневна и кухня с отворен план, общ басейн, запазено паркомясто, климатик, напълно обзаведен, на пешеходно разстояние от всички услуги; месечната такса за ползване на общността е 100 €, която включва WIFI, застраховка, охрана, поддръжка на общите части и денонощна охрана.

Разпределението на апартамента включва просторна дневна с кухненски бокс, три спални, баня и тераса, която е идеална за отдих на чист въздух. Продажбата включва и паркомясто, за да се осигури удобно паркиране на вашия автомобил.

Condado de Alhama е популярно място, което предлага пълни удобства и е идеално както за постоянно живеене, така и за ваканционен престой. Имотът се намира в тих район, който същевременно осигурява бърз достъп до центъра на града и морето.

Този апартамент е идеален избор за тези, които търсят комфортен старчески дом на брега на морето, като същевременно се намират на тихо място и в среда в Испания с развлекателни дейности и пълни удобства. Испания е чудесен избор за остаряване на място поради благоприятния си климат, който предлага топло и слънчево време през по-голямата част от годината. Здравеопазването тук е на високо ниво, а богатата култура и разнообразните дейности улесняват поддържането на активен начин на живот. Чувствайте се свободни да се свържете с нас за повече информация или за организиране на обиколка.

Благодарим ви, че избрахте Moje Nemovitost U Moře, най-надеждната компания на пазара.

Етаж
3
брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
48 m2
използваема площ
60 m2
Тераса
12 m2
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00