3 спални, Къща с камина, плувен басейн и голяма градина, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 13068
199,995 €
Площ 73 m2
вид 3+kk
Море 12 000 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Разположена на ъглов парцел с високи стени, зимна градина, частен басейн и спиращи дъха гледки, тази добре поддържана вила в стил Роза е идеалният избор за комфортен живот. Вилата се намира на пешеходно разстояние от търговския център Los Palacios. Главният вход е през предната тераса и зимната градина, която предлага възможност за хранене на открито.

След като влезете във вилата, вдясно има просторна дневна, а вляво - трапезария. Дневната е оборудвана с камина и свободно стоящ електрически отоплителен уред, а благодарение на двойната посока на прозорците има много естествена светлина. Климатикът в трапезарията осигурява комфортна температура във всекидневната. Кухнята е добре оборудвана с много място за съхранение и работна повърхност, включени са всички уреди (котлони, електрическа фурна, голям хладилник/фризер).

В банята с тоалетна следва душ кабина, която служи и като удобно перално помещение. Срещу банята се намира втората спалня с вграден гардероб, вентилатор на тавана и двойно легло с място за съхранение. Тази стая може лесно да бъде пригодена за две единични легла. Просторната родителска спалня също разполага с двойно легло с място за съхранение, вградени гардероби, климатик, вентилатор на тавана и собствена баня.

Предната част на имота е павирана и предлага достатъчно място за почивка на слънце. Басейнът с размери 6x4m² се намира зад вилата, а околното пространство е изцяло павирано, което прави външното пространство много евтино за поддръжка. Лесният достъп е и от предната част на имота, а на разположение е и паркинг извън пътя.

От страната на вилата стъпала водят до голяма покривна тераса или солариум, откъдето се открива зашеметяваща гледка към откритата местност и планината Сиера Еспунас. Тази тераса предлага възможност за създаване на трета спалня или апартамент за гости, но също така е и чудесно външно пространство. Под стълбите има два шкафа за съхранение и достъп до голямо пълзящо пространство, което служи за склад.

Имотът се намира в тих район на Кампосол, в който има два търговски центъра с широка гама от местни услуги. Кампосол е само на 15 минути път с кола от красивите плажове на Средиземно море и прекрасното пристанище Пуерто де Мазарон. Международното летище Мурсия (Корвера) е на по-малко от 30 минути път с кола, а летище Аликанте - на около 1 час

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
73 m2
площ на парцела
400 m2
използваема площ
73 m2
Басейн
Да
застроена площ
73 m2
Поддържана зеленина
Поддържана зеленина

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00