Апартамент с 2 спални на приземен етаж с изглед към морето - Болнуево, Мурсия, Испания

Bolnuevo, Испания – ID 14704
115,000 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
етаж 1/3
Море 500 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Този партерен апартамент се намира в атрактивния крайморски район на Болнуево, известен с красивите си плажове и очарователни природни образувания. Апартаментът предлага 2 спални, 1 баня и се намира в затворен комплекс с басейн. Той е идеален избор както за почивка, така и за тези, които търсят постоянно жилище на тихо място с прекрасна гледка към морето и планината.

Този апартамент с южно изложение осигурява изобилие от естествена светлина през целия ден. Намира се на приземния етаж и е оборудван с двоен стъклопакет, климатик и таванни вентилатори. Интериорът предлага модерна баня с душ и спални с вградени гардероби. Както основната спалня, така и всекидневната имат достъп до покрита тераса с изглед към морето и басейна. Апартаментът е необзаведен, но включва основни уреди като част от продажбата.

Комплексът, в който се намира имота, разполага с общ басейн и е старателно поддържан. С месечни такси за поддръжка от само €50, този апартамент предлага ниски текущи разходи.

Местоположението му го прави идеален като ваканционен дом с минимални изисквания за поддръжка.

Инвестицията в недвижими имоти в района на Болнуево ви предлага не само красива гледка към морето и спокойна среда, но и чудесна възможност за отдаване под наем. Заливът Mazarrón е традиционна дестинация за любителите на слънцето и морето, с много плажове в района, наградени със Син флаг и Q сертификат за качество, гарантиращи висок стандарт на чистота и обслужване.

Болнуево е живописно крайбрежно село, известно със своя „омагьосан градски пейзаж“, съставен от естествени пясъчни образувания, които са резултат от хилядолетна ерозия от вятър и вода. Това уникално местоположение привлича туристи от цял свят. В Болнуево ще намерите няколко магазина, барове и ресторанти, които предлагат типична испанска кухня и приятни места за сядане с изглед към морето.

Местните плажове като Playa de Bolnuevo и по-малките заливи като Punta Bella са идеални за любителите на плажа. Районът е популярен със своите плажни барове и приятна атмосфера, която осигурява спокойно уединение от по-оживените туристически райони.

Болнуево и околностите му предлагат идеални условия за водни спортове като ветроходство, гмуркане и риболов. Това прави района популярен сред туристите и местните жители, което го прави добро място за инвестиции в недвижими имоти.

Bolnuevo има отлична транспортна достъпност благодарение на близостта си до град Mazarrón и международни летища. Летище Корвера (Мурсия) е на около 45 минути с кола, а до международното летище Аликанте може да се стигне за малко повече от час. Близостта до магистралата осигурява лесен достъп до други градове в региона, като Картахена или Мурсия.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на недвижими имоти в най-добрите места на испанското крайбрежие. Ние предлагаме пълна подкрепа при закупуване на недвижим имот, включително правни и административни консултации. Благодарение на нашия дългогодишен опит и познаване на местния пазар, ние ще ви помогнем да намерите идеалния имот, който отговаря на всички ваши изисквания.

Свържете се с нас днес за повече информация или за да организираме оглед на този апартамент на приземен етаж в Болнуево. Ако тази оферта не отговаря на вашите очаквания, ще се радваме да намерим други имоти за вас според вашите специфични изисквания в района на Bolnuevo, Mazarrón или на други атрактивни места по крайбрежието на Испания!

Етаж
1
брой етажи
3
вид
3+kk
изглед към морето
Да
Площ
60 m2
използваема площ
55 m2
Тераса
Да
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00