Атрактивен апартамент 4+1 на крайбрежната алея в Торевиеха, само на няколко крачки от морето

Torrevieja, Испания – ID 14344
169,000 €
Площ 65 m2
вид 4+1
етаж 3/7
Море 50 m
Състояние Готово

Предлагаме за продажба уютен апартамент от 4+1, разположен на атрактивно място, директно на крайбрежната алея в Торевиеха, с отличен достъп до плажа.

Апартаментът, с обща площ от 63 m², се състои от просторна дневна, кухня с прозорец към улицата, три спални (едната от тях е с излаз на балкон) и баня с душ. Апартаментът разполага и с тераса, идеална за отдих след ден, прекаран край морето. Апартаментът е в добро състояние и се намира на 3-ия етаж в сграда с асансьор, което осигурява удобен достъп.

Това е чудесно място с всички удобства наблизо - има ресторанти, магазини, аптеки, супермаркети и места за отдих.

Торевиеха е популярен морски град в региона на Валенсия, известен със своите плажове и крайбрежната алея Пасео Маритимо. Въпреки че апартаментът няма пряка гледка към морето, местоположението му предлага отличен достъп до всички важни услуги - в непосредствена близост се намират естествени плувни басейни, магазини, аптеки, супермаркети, ресторанти и други места за отдих. Всичко, от което се нуждаете за комфортен живот или почивка, е на една ръка разстояние.

Транспортните връзки са отлични - лесният достъп до магистрали, редовните автобусни линии и близостта до летище Аликанте гарантират удобно пътуване, където и да пътувате.

Защо да инвестирате в Испания? Със своето привлекателно местоположение и приятен климат Торевиеха предлага идеални условия за инвестиции в недвижими имоти. Стабилният пазар, постоянно нарастващото търсене на живот край морето и отличната инфраструктура правят този район много привлекателно място както за постоянно жилище, така и за ваканционни наеми.

Покупката на имот в Торевиеха е чудесна възможност за тези, които търсят втори дом или изгодна инвестиция в Испания. Не се колебайте да организирате оглед още днес!

Етаж
3
брой етажи
7
вид
4+1
Площ
65 m2
използваема площ
63 m2
Тераса
Да
балкон
Да
Рецепция
Рецепция

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00