Двуетажно бунгало в жилищен район Isla Verde, Торевиеха, Испания

Torrevieja, Испания – ID 14788
179,000 €
Площ 75 m2
вид 3+kk
Море 300 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Идеален дом в тих и безопасен район в близост до морето. Това великолепно двуетажно бунгало с площ 71 кв. м в ексклузивно място на остров Исла Верде предлага комфорт, стил и съвременни удобства.

Имотът е реновиран и оборудван за максимален комфорт. С ориентацията си на изток той осигурява светла и просторна среда, идеална за целогодишно живеене и за инвестиционни цели, тъй като е снабден с туристически лиценз за краткосрочно отдаване под наем.

Бунгалото предлага на приземния етаж просторна дневна с американска кухня, пълна баня и светъл остъклен коридор.

На втория етаж са разположени две големи спални и баня с вана. Екстериорът включва голяма тераса с пергола, идеална за релакс или хранене на открито, и зона за барбекю с мивка.

От терасата има директен достъп до плувния басейн.

Имотът е оборудван със защитни елементи като решетки и електрически щори, както и с модерна осветителна система с енергоспестяващи крушки. Подовото отопление и климатикът на двата етажа осигуряват максимален комфорт през цялата година.

Торевиеха, град, разположен в провинция Аликанте, е известен с красивите си плажове като Плая дел Кура и Плая де лос Локос, както и с уникалната природна красота на солените лагуни Ла Мата и Торевиеха. Тези лагуни са известни със своите лечебни свойства и красота, които привличат както туристите, така и жителите.

Торевиеха предлага богата културна програма, включваща концерти, фестивали и музеи като Museo del Mar y de la Sal, където можете да научите повече за историята на града и връзката му с морето и добива на сол. Градът предлага модерна инфраструктура като търговски центрове Habaneras, болници, училища и спортни съоръжения, включително Palacio de los Deportes. Местното яхтено пристанище и спортните клубове също са идеални за любителите на спорта.

Торевиеха е лесно достъпна благодарение на близостта си до международното летище Аликанте-Елче, което е на около 40 минути път с кола. Има и добри транспортни връзки с останалата част на региона чрез автобуси и магистрали.

Притежаването на имот в Испания, особено в крайбрежни райони като Торевиеха, предлага привлекателни предимства, включително стабилен климат, дълъг туристически сезон и благоприятни възможности за инвестиции. Поради големия туристически интерес към района на Коста Бланка можете лесно да отдавате имота си под наем и да генерирате стабилен доход.

Освен това Испания предлага лесен процес на закупуване на имот за чуждестранни инвеститори и правна защита. Това място е привлекателно и за дългосрочно живеене поради близостта си до услуги, плажове и културен живот.

Нашата компания Mojenemovitostumore.cz е специализирана в продажбата на имоти в най-добрите крайморски локации в Испания. Предоставяме цялостно обслужване, включително правни консултации и административна подкрепа, за да осигурим гладък и безопасен процес на покупка. Можем да ви помогнем да намерите идеалния дом, който да отговаря на вашите изисквания, независимо дали търсите втори дом на морето или инвестиционна възможност.

Свържете се с нас днес за повече информация или за да организирате личен оглед на това красиво бунгало в Торевиеха. Ако тази обява не отговаря на вашите изисквания, с удоволствие ще ви потърсим други имоти, които да отговарят на вашите специфични изисквания в района на Торевиеха или на други красиви места по крайбрежието на Испания!

брой етажи
3
вид
3+kk
Площ
75 m2
площ на парцела
80 m2
използваема площ
71 m2
Тераса
54 m2
Басейн
Да
застроена площ
35 m2

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00