Ексклузивен апартамент с 4 спални на брега на морето в Торевиеха

Torrevieja, Испания – ID 14307
190,000 €
Площ 94 m2
вид 4+kk
етаж 3/5
Море 150 m
Състояние Готово
Сезон цял година

Представяме ви апартамент, разположен в живописния крайбрежен град Торевиеха, на самия бряг на морето. Този апартамент е идеален както за целогодишно живеене, така и за инвеститори. Имотът с обща площ от 94 m² (жилищна площ 81 m²) е разположен на 2-ри етаж и предлага 3 спални, 2 бани, кухня и просторна тераса, идеална за наслаждаване на свежия въздух. Югоизточната ориентация осигурява много естествена светлина през целия ден, създавайки приятна и топла атмосфера. Апартаментът е в много добро състояние и разполага с вградени гардероби, които осигуряват практично пространство за съхранение.

Апартаментът се намира в район, в който има всички удобства като супермаркети, ресторанти и обществен транспорт. Имотът разполага и със собствен гараж и мазе, което допринася за допълнително удобство. Наличието на асансьор прави апартамента лесно достъпен, а освен това има и алармена система, която гарантира сигурността.

Град Торевиеха

Торевиеха е живописен крайбрежен град на Коста Бланка в провинция Аликанте, известен с красивите си плажове и солените езера, които привличат туристи и жители през цялата година. Той е идеално място за отдих и активен начин на живот, с широк спектър от услуги, културни събития и възможности за отдих. Благодарение на мекия си климат Торевиеха е популярно място за живеене през цялата година.

Аликанте е известен с красивите си плажове, историческия замък Санта Барбара, живописната крайбрежна алея Explanada de España и фестивала Las Hogueras de San Juan. Градът е известен и с отличната си средиземноморска кухня, особено с паелята, и с местните вина. Освен това Аликанте е популярна дестинация за любителите на голфа благодарение на многото първокласни голф игрища в района.

Защо да изберете Испания?

Испания е една от най-търсените дестинации за тези, които търсят качествен начин на живот, чудесно време и богата история. С над 300 слънчеви дни годишно, отлична гастрономия и красиви плажове, тя е не само популярна туристическа дестинация, но и привлекателно място за инвестиции в имоти. Стабилният пазар на недвижими имоти, благоприятните данъчни условия и възможността за получаване на статут на жител превръщат Испания в идеално място за дългосрочен престой или изгодна инвестиция в имот.

Моят имот край морето ви предлага професионален подход, широка гама от имоти и персонализирани съвети, за да ви помогне да намерите мечтания дом край морето. С нас можете да сте сигурни, че всички стъпки, свързани с покупката на имот, ще преминат гладко и безопасно.

Ние се грижим за управлението на имота от А до Я. Можете да разчитате на нас във всяко едно отношение.

Нашите взаимоотношения не приключват с покупката, а само започват.

Екип на MNM

Етаж
3
брой етажи
5
вид
4+kk
Площ
94 m2
използваема площ
81 m2
Тераса
Да
гараж
Да
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00