Ексклузивна къща в уникален комплекс в близост до голф игрището. Лукс и спокойствие на една ръка разстояние.

El Chaparral , Испания – ID 13697
1,275,000 €
Площ 376 m2
вид 5+kk
Състояние В строеж

Предлагаме ви луксозна семейна къща в процес на изграждане в изключителното място El Chaparral, Коста Бланка. Този модерен имот е разположен върху парцел от 218,62 m² и предлага обща застроена площ от 157,65 m² с използваема площ от 134 m². Къщата ще бъде завършена през 2024 г. и предлага уникалната възможност да станете първият собственик на този страхотен имот в строеж.

Тази двуетажна къща с 5 спални е идеална за семейства, които търсят просторен и удобен дом. Къщата е на два етажа и съдържа пет просторни стаи, които можете да приспособите към вашите нужди. Светлият и просторен интериор предлага модерен дизайн и високо качество на изработката. Има голяма тераса с площ 71,41 m², която осигурява достатъчно място за сядане на открито, релаксация и наслаждаване на великолепната гледка към морето.

Къщата е построена с качествени материали и отговаря на всички съвременни стандарти за комфортен живот. Има също така мазе, гараж и паркомясто, което осигурява достатъчно място за съхранение и удобно паркиране на вашите автомобили. Околностите на къщата са проектирани така, че да осигуряват максимално уединение и комфорт.

Имотът се намира на тихо и желано място с добър достъп до всички необходими услуги. Отличната транспортна достъпност се осигурява от достъпа до магистрала, шосе, обществен транспорт и автобусни връзки. Регионът на Коста Бланка предлага чудесни условия за любителите на голфа, което прави този имот още по-привлекателен.

Налице е модерна инфраструктура, включваща водоснабдяване, канализация и електрификация на имота. Къщата е проектирана по висок стандарт на всички комунални услуги, което осигурява комфортна експлоатация и минимални разходи за поддръжка.

Тази превъзходна самостоятелна къща в Ел Чапарал е уникална възможност за качествен и модерен живот с гледка към морето. За повече информация или за организиране на оглед, моля, свържете се с нас. Не пропускайте шанса да станете първият собственик на този изключителен имот в търсеното място в Коста Бланка!

брой етажи
2
вид
5+kk
изглед към морето
Да
Площ
376 m2
площ на парцела
218.62 m2
използваема площ
134 m2
Тераса
71.41 m2
гараж
Да
застроена площ
157.65 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
350 m
Лекар
290 m
Кафене
320 m
Ресторант
0 m
Бар
340 m
Детска градина
0 m

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00