Ъглова къща с басейн и паркинг, топ локация, Кампосол, Испания

Camposol, Испания – ID 10144
197,000 €
Площ 470 m2
вид 4+kk
Море 15 000 m
Състояние Готово

Не пропускайте да се възползвате от тази ъглова вила, разположена в идиличния квартал Кампосол!

Вилата е разположена на ъглов парцел от 470 м2 с непретенциозна градина и паркинг извън пътя. Има много място на открито, включително басейн 10X5m2 с голяма тераса, беседка и барбекю, за да можете да се наслаждавате на испанското слънце колкото си искате. Има много места за хранене на открито, които са чудесно място за закуска с изглед към басейна.

Приземният етаж се състои от голяма покрита веранда със сянка, която е напълно остъклена, за да се създаде светла, слънчева зимна градина. Входната врата се отваря в антре с вграден гардероб/шкаф, идеален за окачване на палта, съхраняване на прахосмукачка и др.

Входното антре води към голям хол с климатик, вентилатор на тавана и камина на дърва Арката, водеща към голямата трапезария, е премахната, за да се създаде отворено пространство. Друга арка води до напълно оборудваната кухня с всички уреди. Има много шкафове за съхранение и достатъчно работно пространство. Задната врата от кухнята дава достъп до градината, а топлата вода се осигурява от слънчеви панели.

На приземния етаж има и двойна спалня с вградени гардероби, климатик и голяма баня с вана, до която се стига от арка, водеща от дневната. Втора спалня с двойно или две единични легла също с вградени гардероби, допълнителни свободностоящи шкафове и климатик. Семейната баня с душ/тоалетна за гости е модернизирана.

До втория етаж се стига по вътрешно стълбище, водещо от дневната през стъклена врата. То води до голяма спалня с двойно легло или две единични легла на втория етаж с вградени гардероби, климатик и втора, много голяма самостоятелна баня с вана. Оттук има врата към терасата. До просторния солариум на покрива се стига през френски врати, водещи от спалнята, и от него се открива прекрасна гледка към околните планини. Има каменни пейки, за да можете да се наслаждавате на красивите гледки.

Това е търсен ъглов парцел с площ около 470 м2. Той има издигнати градински стени за допълнително уединение и алея с големи порти от ковано желязо. Има озеленена градина и голяма тераса около басейна с достатъчно място за вашите градински мебели. Останалата част от имота има декоративен чакъл с дървета и голям градински навес за съхранение. Има и малка изба, която може да се използва за допълнително място за съхранение. Парцелът е с красива гледка и страничен басейн с размери 10х5m2. До басейна има фантастичен открит кът за лятна почивка.

Имотът се намира в тих район на все по-популярното голф игрище Residential Camposol.

брой етажи
2
вид
4+kk
Площ
470 m2
площ на парцела
468 m2
използваема площ
467 m2
Тераса
Да
Басейн
Да
застроена площ
466 m2
паркинг
Да
изба
Да
Магазин
3 km
Лекар
2 km
Кафене
3 km
Ресторант
3 km
Бар
330 m
Детска градина
6 km

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00