Хубави 4 стаи с огромна тераса и плувен басейн в модерен жилищен комплекс.

Costa Blanca, Испания – ID 14090
257,000 €
Площ 82 m2
вид 4+kk
етаж 1/1
Море 2 000 m
Състояние В строеж

Представяме ви красив апартамент с 4 спални, 3 спални с площ 96,96 m² и обща жилищна площ 82,40 m², разположен на партерния етаж на двуетажна сграда в популярния район Аликанте на Коста Бланка в Испания. Апартаментът разполага с голяма тераса от 90,49 m², идеална за слънчеви бани, барбекю и наслаждаване на хубавото време. Апартаментът ще бъде завършен през 2025 г. и предлага възможност за персонализиране на интериора според вашите желания и нужди.

Разпределението на апартамента включва просторна дневна с кухненски бокс, две спални и баня. Комплексът, в който се намира апартаментът, предлага общ плувен басейн, където можете да релаксирате в горещите летни дни, а също така има на разположение и място за паркиране.

Този апартамент е идеален както за постоянно живеене, така и за ваканционен престой, благодарение на отличното си местоположение и високия стандарт на удобствата в района. Най-голямата атракция е близостта до морето, което е само на кратка разходка от комплекса, така че можете да се наслаждавате на плажа и крайбрежните разходки по всяко време. Комплексът се намира в Аликанте - град, известен с богатата си история, красиви плажове и отлична инфраструктура. В близост до всички услуги, спортни съоръжения, плажове и няколко голф игрища. В Аликанте се намират и много паметници на културата, традиционни ресторанти и се предлага приятен климат през цялата година, което го прави идеално място за живеене и почивка.

Ако мислите да живеете в Испания, не пропускайте тази уникална възможност. Независимо дали търсите основно жилище или второ жилище, с My Property By The Sea можем да ви помогнем да управлявате целия процес гладко и на вашия език. А ако търсите инвестиционен имот, ние ще се погрижим и за това!

Етаж
1
брой етажи
1
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
82 m2
използваема площ
69.8 m2
Тераса
90.49 m2
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00