Хубави 4 стаи с плувен басейн в модерен жилищен комплекс в Коста Бланка

Costa Blanka, Испания – ID 14088
236,000 €
Площ 96 m2
вид 4+kk
Море 2 000 m
Състояние В строеж
Сезон цял година

Продава се модерен апартамент с 4 спални и директна гледка към морето в Аликанте на Коста Бланка, Испания. Предлагаме за продажба красив апартамент от 96,96 m² с обща жилищна площ от 82,40 m², разположен на първия етаж на двуетажна сграда в популярно място в Аликанте, само на 2000 метра от великолепния плаж. Този апартамент предлага невероятна комбинация от отлично местоположение и луксозен живот.

Апартаментът ще бъде завършен през 2025 г. и е идеалният избор за постоянно живеене, ваканционен престой или като инвестиционен имот. Разпределението на апартамента включва просторна дневна с кухненски бокс, 3 спални, баня и голяма тераса от 28,25 m² с очарователна гледка към морето - идеалното място за почивка и наслада от испанското слънце.

Апартаментът е частично оборудван със съвременни технологии, включително телефонни и интернет връзки, и има частно паркомясто точно пред имота. Тихото местоположение в Аликанте, съчетано с близостта до плажа, осигурява спокойствие и тишина, но в същото време сте близо до центъра на града и всички негови услуги.

Любителите на голфа ще се радват на близостта на апартамента до няколко престижни голф игрища. Този регион е известен с добре поддържаните си голф игрища, където можете да се наслаждавате на играта през цялата година благодарение на приятния средиземноморски климат. За запалените голфъри това място е буквално рай!

Комплексът включва общ плувен басейн, идеален за освежаване в горещите летни дни. Околността предлага множество удобства, спортни съоръжения и отлични транспортни връзки.

Изключителното му местоположение на брега на морето и близостта до голф игрища правят този апартамент идеален не само за лично ползване, но и като чудесна възможност за инвестиция.

Ако търсите имот с фантастичен достъп до морето и искате да се насладите на живот в красивата околност на Коста Бланка, свържете се с нас! С нашия екип на МОЯТ ИМОТ НА МОРЕТО можем да ви помогнем в целия процес - от покупката до управлението на имота.

брой етажи
1
вид
4+kk
изглед към морето
Да
Площ
96 m2
използваема площ
82.4 m2
Тераса
28.25 m2
Басейн
басейн
паркинг
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00