Идеална инвестиция в Испания. Напълно обзаведена къща в Кампосол

Camposol, Испания – ID 12886
88,500 €
Площ 60 m2
вид 3+kk
Море 30 000 m
Състояние Готово

Представяме ви градска къща с 3 спални в Кампосол, Испания. Тази къща със застроена площ от 60 m² предлага 2 спални, 1 модернизирана баня и много други чудесни характеристики. Югозападната ориентация осигурява много слънчева светлина през целия ден. Насладете се на красива планинска гледка от частната си тераса на покрива. Къщата разполага и със странична градина с място за инсталиране на малък частен басейн.

Къщата е напълно обзаведена с оборудвана кухня. Има и мазе, което осигурява много място за съхранение. Къщата е оборудвана с решетки и мрежи против комари за допълнителна безопасност и комфорт.

В близост има голф игрище, което е идеално за любителите на голфа и предлага чудесна възможност за почивка и спорт в красива обстановка.

Кампосол се намира на около 15 км от брега, което е около 15-20 минути път с кола до най-близките плажове в Мазарон на Коста Калида.

Кампосол е популярен жилищен район в община Мазарон в област Мурсия, Испания. Известен е със спокойната си обстановка и красив пейзаж, което го прави чудесно място за постоянно живеене и за отдих. Районът се радва на над 300 слънчеви дни годишно, което го прави идеален за дейности на открито като голф, туризъм и разглеждане на близките плажове на Коста Калида.

Мазарон е оживен град с богата история, отлични услуги и международна общност. Градът е известен с красивото си крайбрежие с пясъчни плажове и кристално чисти води. В района се намират природни паркове и исторически паметници. Наблизо се намира международното летище Мурсия, което прави Кампосол лесно достъпен от големите европейски градове.

Тази къща е чудесна възможност за инвестиция поради своето местоположение, изгодна цена и потенциал за нарастване на стойността. Идеална е за постоянен дом, ваканционен дом или инвестиция за отдаване под наем.

брой етажи
1
вид
3+kk
Площ
60 m2
площ на парцела
80 m2
използваема площ
60 m2
Тераса
Да
застроена площ
60 m2
изба
Да

Харесва ли ви този имот?

Свържете се с нас!

Интересувате се от този имот, но все още не сте сигурни? Уговорете си среща онлайн или в нашия офис и ние лично ще разгледаме всички подробности с вас.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00